Σφακιανάκης: Χέστηκα για το τι λέει ο Ρέμος – Νέα μεγάλη κόντρα

20:47 7/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Συνέχεια δίνει ο Νότης Σφακιανάκης στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Αντώνη Ρέμο. Ο διάσημος τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό mou» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον, επίσης, διάσημο τραγουδιστή, αλλά και στο γιατί δεν επιλέγει να κάνει συνεργασίες με «μεγάλα» ονόματα.

«Σε ένα σχήμα δεν θα είμαι. Δεν θέλω να κάνω συνεργασίες, έχω δικό μου κόλπο» είπε, ενώ όταν η συζήτηση έφτασε στον Αντώνη Ρέμο, που πρόσφατα του άσκησε κριτική μέσω Twitter, και στην

ενδεχόμενη συνεργασία με ένα «μεγάλο όνομα», ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε ειρωνικά: «Το Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα – μικρό είναι, δισύλλαβο. Αν και θα έπρεπε να πω τα πράγματα με το όνομά τους, επειδή τα λέμε δημόσια, το προσπερνώ. [...] Δεν συνεργάζομαι με καταξιωμένους και φτασμένους τραγουδιστές. Έχω στήσει δική μου παντιέρα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως στην τελευταία του συνέντευξη στο Esquire, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε πως θεωρεί λάθος οι καλλιτέχνες να «πολιτεύονται από το μικρόφωνο». Στο άκουσμα αυτών των λέξεων, ο Νότης Σφακιανάκης δεν δίστασε να γίνει ακόμη πιο αιχμηρός, απαντώντας: «Βρε Αντωνάκη μου τώρα, σε μένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου και άσε με εμένα. Μην τρελαθούμε, ίσα και όμοια όλοι στο ίδιο… καφενείο; Άλλο το ένα και άλλο το άλλο» ανέφερε, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν με ενδιαφέρει. Χέστηκα για το τι λέει ο Ρέμος. Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Οι καλλιτέχνες είναι μπροστάρηδες, οι Pink Floyd ήταν προφήτες. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποια πράγματα που έχουν πει, πριν χρόνια, έχουν αποδειχτεί ότι ήταν προφητείες. Ο καλλιτέχνης αυτό είναι: αυτός που είναι καλός στις τέχνες και αφουγκράζεται τι συμβαίνει στην κοινωνία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα