Σίφουνας ο Κουβέλης – Κάνει επίθεση σε Βενιζέλο μέσω του λογαριασμού του στο twitter

Φαίνεται ότι ο Φώτης Κουβέλης, «του τα’ χει μαζεμένα» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς, σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter προέβη σε μια δριμεία επίθεση εναντίον του.

«Ο κ. Βενιζέλος

δικαιούται να κάνει τις επιλογές του, σε αντίθεση με τις δηλώσεις του ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνταχθεί με τη ΔΗΜΑΡ, για το θέμα ΕΡΤ. Πιστεύω ότι αν αυτό έπραττε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και καλύτερα», έγραψε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ενώ επισήμανε ότι, αντικειμενικά, «το ΠΑΣΟΚ με την επιλογή του ωθείται στην αποδοχή συντηρητικών πολιτικών».

«Στην κρίσιμη φάση που διανύει η χώρα, η διάκριση μεταξύ Δεξιάς / Αριστεράς συμφύεται με το διαχωρισμό ευρωπαϊκός ή μη προσανατολισμός». Όμως, προσθέτει, «απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, δεν είναι λύση οι μονομερείς ενέργειες καταγγελίας του Μνημονίου και αποκήρυξης του χρέους. Δεν μας ενδιαφέρει ένα κάλεσμα που, στο όνομα της Αριστεράς, θα ρίξει τη χώρα σε δρόμους διακινδύνευσης της παραμονής της στο ευρώ και την ΕΕ. Θεωρούμε ότι όσο πιο ισχυρός είναι ο πόλος για τον οποίο εργαζόμαστε, τόσο θα μπορεί να προωθεί πολιτικές υπέρβασης του δίπολου».

Τέλος, αναφερόμενος στον χώρο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Κουβέλης σχολίασε «αντικειμενικά, το ΠΑΣΟΚ με την επιλογή του ωθείται στην αποδοχή συντηρητικών πολιτικών. Όχι, δεν απευθυνόμαστε στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Αυτό, με την ηγεσία του, έκανε τις επιλογές του. Η συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, του νέου πόλου, δεν θα γίνει με κομματικές συμπήξεις και συναντήσεις κορυφής».

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Keywords
Τυχαία Θέματα