Σκάνδαλο στην Εθνοφρουρά – Μπανάκια με χαδάκια υπαξιωματικών στο ντους

22:50 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Την δράση ενός μόνιμου υπαξιωματικού που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου διερευνά το υπουργείο Άμυνας της χώρας. Αφορμή υπήρξαν οι καταγγελίες εκ μέρους των γονέων δύο στρατιωτών οι οποίοι με επιστολή τους κάνουν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους από τον εν λόγω υπαξιωματικό.

Η καταγγελία προέρχεται στάλθηκε αρχικά σε ένα μη κυβερνητικό οργανισμό

κι από εκεί προωθήθηκε στο υπουργείο Άμυνας.

Πρόκειται για δύο εθνοφρουρούς, ο ένας εκ των οποίων νεοσύλλεκτος που εκτίουν τη στρατιωτική τους θητεία σε μονάδα επίλεκτου σώματος της ΕΦ. Οι γονείς ισχυρίζονται ότι ο συγκεκριμένος υπαξιωματικός εισέρχεται σε ατομικά ντους την ώρα που κάνουν μπάνιο Εθνοφρουροί και επικαλούνται μαρτυρία ότι εθεάθη αργά το βράδυ σε θάλαμο, την ώρα του αποσιωπητηρίου, να σηκώνει σεντόνια και να χαιδεύει σώμα Εθνοφρουρού.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Σίγμα, ο ένας εκ των δύο Εθνοφρουρών, που οι γονείς του κατήγγειλαν το περιστατικό, έχει βεβαρυμένο στρατιωτικό ιστορικό και τόσο το ΓΕΕΦ όσο και το Υπουργείο Άμυνας που διερευνούν την καταγγελία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι ισχυρισμοί να είναι ανυπόστατοι και να έχουν σχέση με προσωπικούς λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα