Σκότωσε, μαγείρεψε κι έφαγε τα παιδιά της!

Μια μητέρα κατηγορείται ότι δολοφόνησε με φριχτό τρόπο τα δύο αγοράκια της, ηλικίας 1 και 5 ετών, επειδή τα νόμισε για γουρούνια…

Συγκλονισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη στο άκουσμα της τραγικής είδησης που δημοσίευσε η ηλεκτρονική εφημερίδα Bangkok Post. Μια γυναίκα, μέλος της φυλής των Μουσούρ, που ζει στη βόρεια Ταϊλάνδη οδηγήθηκε στα κρατητήρια όταν έπειτα από καταγγελία των γειτόνων η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι και την βρήκε να κοιμάται αγκαλιά με διάφορα από τα μέλη των δύο της γιων.

Η

αστυνομία αποκάλυψε ότι η μητέρα νόμισε πως τα δύο αγοράκια της ήταν γουρούνια, τα κυνήγησε, τα σκότωσε, τα μαγείρεψε και ενδεχομένως τα έφαγε… Η γυναίκα είχε διαπιστωθεί από το 2007 ότι ήταν ψυχικά άρρωστη, αλλά σύμφωνα με τον σύζυγό της σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακά της τους τελευταίους δύο μήνες με αποτέλεσμα να έχει παραισθήσεις και να φοβάται συνεχώς ότι κάποιος προσπαθούσε να της κάνει κακό.

«Έπρεπε να φύγω από την πόλη για λίγες μέρες. Της είπα ότι θα επέστρεφα με τα φάρμακα που χρειαζόταν. Ποτέ μου δεν φαντάστηκα ότι θα γινόταν κάτι τόσο φοβερό», δήλωσε ο σύζυγός της ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας.

Η μητέρα αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών που συνεχίζουν τις ανακρίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα