Σοκ: Παιδόφιλος μεταφέρει το θύμα του νεκρό στο νοσοκομείο

Όλοι νόμιζαν στην αρχή πως προσπαθεί να της δώσει το φιλί της ζωής και έτρεχε στο νοσοκομείο προκειμένου να την σώσει. Η αλήθεια ήταν όμως εντελώς διαφορετική αφού αυτός που την έφερε για νοσηλεία ήταν και αυτός που την είχε κακοποιήσει μέχρι θανάτου.

“Ένα κοριτσάκι μόλις ενάμιση έτους εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με 21 σπασμένα πλευρά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κρατώντας το στα χέρια του, ο Μπάρυ ΜακΚάρνεϊ μπήκε τρέχοντας στην κλινική προσπαθώντας να βρει γιατρό να το αναλάβει.

Βλέποντας το βίντεο, φαίνεται να της δίνει ένα φιλί και όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για ένα στοργικό

φιλί της ζωής, ωστόσο δεν ήταν έτσι. Ήταν τελικά ο σύντροφος της μητέρας της που αδιαφορούσε για την κόρη της με αποτέλεσμα τελικά αυτή να χάσει την ζωή της τόσο νωρίς.

Το περιστατικό συνέβη στην Βόρεια Ιρλανδία και τελικά ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια για την πράξη του. Ο δικαστής μάλιστα χαρακτήρισε το έγκλημα ανεξήγητο.

Η μικρή Μίλι τελικά πέθανε μία μέρα μετά στο νοσοκομείουποκύπτοντας στα τρομερά τραύματά της. Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε πως πέραν των τραυμάτων σωματικής βίας είχε υποστεί και σεξουαλική επίθεση με τον πιο σαδιστικό τρόπο.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα