«Στα σκαριά» εκπομπή μαγειρικής βασισμένη στο… Walking Dead

Μία πρωτότυπη εκπομπή μαγειρικής φαίνεται να βρίσκεται στα «σκαριά», η οποία θα βασίζει το σενάριό της, εν πολλοίς, στο σενάριο της πολύ επιτυχημένης σειράς The Walking Dead.

Όχι, η εκπομπή δεν θα περιλαμβάνει το μαγείρεμα… ζόμπι. Βασική ιδέα πίσω από την έμπνευσή της είναι η διατροφή σε έναν κόσμο μετά την αποκάλυψη, όπου οι διατροφικές πηγές θα έχουν στερέψει, και οι πρώτες ύλες θα θεωρούνται πολυτέλεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το concept της εκπομπής

σχετίζεται με τη δημιουργία γευστικών και ολοκληρωμένων γευμάτων, τα οποία οι επίδοξοι σεφ θα καλούνται να δημιουργήσουν, εκμεταλλευόμενοι οτιδήποτε μπορούν να βρουν μπροστά τους, αφήνοντας πίσω τους τις ανέσεις της κουζίνας, της λίστας του σουπερμάρκετ και των βιβλίων μαγειρικής.

Η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών Schweet Entertainment αναζητάει σεφ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε ένα «αποκαλυπτικό μαγειρικό σόου», στο οποίο θα πρέπει να δημιουργούν «αναπάντεχα γευστικά πιάτα, χρησιμοποιώντας οτιδήποτε υπάρχει γύρω τους, δίχως την άνεση της ηλεκτρικής ενέργειας», όπως διαφημίζει.

«Είστε πρόθυμοι να αναλάβετε το προκλητικό σενάριο, στο οποίο δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο να μαγειρέψετε, και στο οποίο πρέπει να δημιουργήσετε το νοστιμότερο δυνατό αποτέλεσμα; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία κονσέρβα φασόλια, έναν προφυλακτήρα αυτοκινήτου και ένα ξύλο και να φτιάξετε κάτι απρόσμενα γευστικό;» ρωτάει η εταιρεία, στη διαφήμιση της νέας, πρωτότυπης εκπομπής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα