Στα βήματα ενός Playboy: Σπάνιες εικόνες από την πολυτάραχη ζωή του Χιού Χέφνερ

Πολλοί θα έδιναν την ζωή τους για μια μέρα από την ζωή του Χιου Χέφνερ. Ο μεγάλος ηγέτης της βιομηχανίας των σέξι περιοδικών, σε ανέκδοτες φωτογραφίες που δημοσιεύονται για πρώτη φορά.

Όταν στα 42 του ο Χιου ζήτησε από μια 18χρονη Playmate να βγούν ραντεβού, εκείνη του απάντησε «δεν έχω βγει με κανέναν άνω των 24 χρόνων». «Μην ανησυχείς, ούτε και εγώ» απάντησε τότε στην μετέπειτα κοπέλα του Barbi Benton, ο ηγέτης των σέξι περιοδικών που έζησε στιγμές δόξας που κάθε άνδρας θα ζήλευε.

Πολλές από αυτές τις ανέκδοτες στιγμές καθώς και αδημοσίευτες μέχρι σήμερα εικόνες και φωτογραφίες, παρουσιάζονται στο περιορισμένης έκδοσης συλλογή που έχει δημοσιευθεί πρόσφατα με την ζωή του μεγιστάνα. Περιλαμβάνει αντίτυπα του πρώτου Playboy από το 1953 με την εμβληματική φωτογράφιση της Μέριλυν Μονρόε.

Μια μικρή αντιπροσωπευτική συλλογή από τις προσωπικές φωτογραφίες αλλά και άλλες αναμνηστικές φωτογραφίες περιλαμβανομένων σκηνών από στιγμές στα κλαμπ στα τζετ και στην βίλα του ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας και σας τις παρουσιάζουμε.

1 από 22 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα