Στην Αθήνα ο Βερδού – Έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Μια ανάσα από την απόκτηση του Γιοάν Βερδού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Ισπανό μέσο ήταν γνωστό το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα από τότε που ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ, αλλά όπως φαίνεται οι πρωταθλητές Ελλάδας έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του 30χρονου άσου.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, ο Βερδού βρίσκεται

από το βράδυ της Πέμπτης στη χώρα μας, προκειμένου να συζητήσει με του Ερυθρόλευκους το ενδεχόμενο συνεργασίας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, από τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, με τους ανθρώπους της ομάδας να κρατούν σιγής ιχθύος για το ζήτημα και να μην επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και να διαψεύδουν την είδηση.

Η μάχη που δίνει ο Ολυμπιακός με τις άλλες ομάδες είναι μεγάλη καθώς τις τελευταίες ημέρες άλλοι δυο σύλλογοι προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σεβίλλη. Μάλιστα το Ισπανικό site grada360.com αναφέρει ότι ο Βερδού έχει έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει 4ετες συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιοάν Βερδού γεννήθηκε στη Βαρκελώνη στις 5 Μαΐου 1983 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Αφού αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών, το 2006 παίρνει μεταγραφή στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και τρία χρόνια αργότερα κάνει το μεγάλο άλμα στη καριέρα του και πάει στην Εσπανιόλ.

Στους Γαλανόλευκους της Βαρκελώνης έμεινε 4 χρόνια, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, καθώς σε 144 συμμετοχές πέτυχε 23 τέρματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα