Στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ – Δείτε εικόνα με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα!

Δεδομένη θεωρεί την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα η «Mundo Deportivo», η οποία μάλιστα ντύνει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή στα χρώματα της ομάδας της Καταλονίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια παίκτης των πρωταθλητών Ισπανίας, με την απόφαση να παίρνεται από τον ίδιο και την οικογένειά του στις 12:00 τα μεσάνυχτα (ώρα Βραζιλίας).

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σάντος έκανε δεκτή την πρόταση της ομάδας της

Καταλονίας αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες και προσθέτει πως ήδη έχει υπογραφεί και το σχετικό συμβόλαιο που ουσιαστικά θα «δένει» τον παίκτη με την Μπαρτσελόνα.

«Ο Νεϊμάρ πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Μπαρτσελόνα καθώς χθες το βράδυ η Μπαρτσελόνα και η Σάντος ήρθαν σε συμφωνία για την πραγματοποίηση της μεταγραφής», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα και μάλιστα προσθέτει πως η μετακόμιση του Νεϊμάρ στην Καταλονία συνεχίζει την παράδοση που θέλει παίκτες όπως Ρομάριο, Ρονάλντο, Ριβάλντο και Ροναλντίνιο να ντύνονται με την φανέλα τα των Μπλαουγκράνα.

Όσο για το κόστος της μεταγραφής, ο Βραζιλιάνικος σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του από 23.00.000 – 25.000.000 ευρώ για το 55% του παίκτη, καθώς το υπόλοιπο 45% των δικαιωμάτων του ανήκει σε δύο εταιρίες (40% η μία και 5% η άλλη).

Δείτε εικόνα από το σχετικό δημοσίευμα…

Keywords
Τυχαία Θέματα