Στήριξη μέσω των εθνικών συμμετοχών περιμένουν στη ΔΕΘ – Ποιες χώρες ψηφίζουν Ελλάδα

Πάνω από 20 αναμένεται να είναι οι συμμετοχές στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα η Κύπρος, η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Νότιος Αφρική, η Νιγηρία, η Σλοβακία, το Ιράκ, η Ινδονησία, η Πολωνία, η Ρουμανία, οι ΗΠΑ, η Αλβανία, η Λιβύη

και το Βιετνάμ θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο 15 της Έκθεσης.Επιπλέον συμμετέχουν ομαδικά επιχειρήσεις από το Κοσσυφοπέδιο και την Ταϊβάν. Οι ξένες επιχειρήσεις θα κάνουν και την εμφάνισή τους στο περίπτερο 5 με τις χώρες της Ινδίας, του Πακιστάν, της Αιγύπτου, του Νεπάλ και της Βουλγαρίας να προβάλλουν τις επιχειρήσεις λιανικών πωλήσεων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo οι εθνικές συμμετοχές ανέρχονται σε 8, ενώ οι υπόλοιπες αποτελούν συμμετοχές ομαδικών επιχειρήσεων από συγκεκριμένη χώρα.

Η συμμετοχή των ΗΠΑ οργανώνεται από Έλληνες ομογενείς παράλληλα με επιχειρηματική αποστολή. Τέλος το Ελληνοϊταλικό επιμελητήριο θα παρουσιάσει έκθεση ιταλικής γαστρονομίας στο περίπτερο υπ' αριθμόν 7 της έκθεσης. Για την διοργανώτρια αρχή, οι εθνικές συμμετοχές έχουν μεγάλη σημασία, καθώς αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης σε μία ταραγμένη περίοδο για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα