Στο μυαλό του Κάμπελ ο Ολυμπιακός

Ο Τζόελ Κάμπελ θέλει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας που θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα ξεκινάει βασικός...

Ο Κοσταρικακός έχει δηλώσει επανειλημμένα πως θέλει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, όπως σας ενημερώσαμε από το KoolNews.gr [διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Ο λόγος είναι ένας και συγκεκριμένος. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν τον εμπιστεύεται και τον αφήνει τις περισσότερες φορές, είτε εκτός αποστολής, είτε στον πάγκο.

Ο Κάμπελ γνωρίζει πως μετά και την επιστροφή του Θίο Γουόλκοτ δεν έχει θέση στην βασική ενδεκάδα, ούτε

στον πάγκο, αφού αν υποθετικά ο Γουόλκοτ ξεκινάει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, η αλλαγή του είναι ο Τσάμπερλαϊν, συνεπώς ο Κοσταρικανός δεν χωράει και είναι κάτι που το έχει καταλάβει για αυτό και ζητάει από τον Αρσέν Βενγκέρ να τον αφήσει και να φύγει, αν όχι ως μετεγγραφή, ως δανεικός σε κάποια ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Μέσα σε αυτές είναι η Μίλαν, η Μπενφίκα, αλλά και ο Ολυμπιακός. Ο Τζόελ Κάμπελ πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της πορείας του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ το ξέρει, όπως και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος για αυτόν τον λόγο έχουν κάνει επαφές με τους «κανονιέρηδες» για να πάρουν τον Κοσταρικανό επιθετικό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», σε δημοσίευμα. Ο ίδιος, ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Πειραιά, μένει να πειστεί και ο Αρσέν Βενγκέρ.

The post Στο μυαλό του Κάμπελ ο Ολυμπιακός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα