Στον πάγο έβαλε τη Στάη η ΝΕΤ

Δεν είναι πλέον η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του κρατικού καναλιού η έμπειρη δημοσιογράφος. Μέχρι να διερευνηθεί τι ακριβώς έγινε με τον διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση από τη Στάη, το δελτίο θα παρουσιάζει η Πηνελόπη Γαβρά. Διατάχτηκε ΕΔΕ.

Στη σύσκεψη που έγινε με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Νίκο Σίμο, τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Αιμίλιο Λιάτσο, την Ελλη Στάη

και τον Βασίλη Θωμόπουλο, αποφασίστηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και η απομάκρυνση της παρουσιάστριας από το δελτίο μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος υποστηρίζει ότι η Ελλη Στάη του φέρθηκε υποτιμητικά και τον απαξίωσε, λέγοντας ότι δεν ξέρει πώς να διαχειρίζεται ένα δελτίο και πώς να αξιολογεί τις ειδήσεις ενώ την κατηγορεί επίσης  για προσβλητική συμπεριφορά και προς άλλους δημοσιογράφους του δελτίου.

Η Έλλη Στάη, από την πλευρά της φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έγιναν καθόλου έτσι τα πράγματα και ότι ο διευθυντής ειδήσεων είπε ψέματα! Τον κατηγορεί επίσης ότι ο ίδιος είναι χαοτικός και δημιουργεί προβλήματα στους δημοσιογράφους .

Δεδομένου ότι δεν υπήρχε η παραμικρή σύγκλιση μεταξύ των δύο απόψεων, ο Νίκος Σίμος διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ. Οι καταγγελίες Θωμόπουλου μεταβιβάζονται στη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού, στην οποία θα κληθούν πλέον να καταθέσουν και δημοσιογράφοι των ειδήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα