Συγκίνησαν οι «Ήρωες» – Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας του Σάκη! [βίντεο]

Τους ανθρώπους που αποδεικνύουν καθημερινά πως το «Εμείς» μπορεί να είναι ανώτερο από το «Εγώ», γνωρίσαμε με τη βοήθεια του Σάκη Ρουβά, μέσα από το πρώτο (με δύο συγκινητικές ιστορίες) από τα πέντε αφιερώματα της εκπομπής «Ήρωες Aνάμεσά μας» που έκανε πρεμιέρα χτες στον ΑΝΤ1.

Ο πιο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει διακριθεί για την κοινωνική του δράση, θα είναι ο οδηγός μας σε ένα οδοιπορικό στη ζωή και το έργο 10 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα

που διαθέτουν τον χρόνο, το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση.

Η πρώτη ιστορία αφορά στον Περικλή Καλόπουλο, ο οποίος έσωσε με κίνδυνο της ζωής του, την Αντιγόνη και τους άλλους 3 επιβαίνοντες ενός δικινητήριου αεροσκάφους που έπεσε λίγο έξω από την Μαρίνα Αλίμου, το 2001. Η δεύτερη ιστορία που ενέπνευσε την επιτροπή για να την επιλέξει ανάμεσα στις 2.500 που υπέδειξε το κοινό είναι αυτή του Αλέξανδρου Φιλιππίδη.

Το πρώτο αφιέρωμα κατάφερε να κρατήσει πολλούς τηλεθεατές μαζί του και φέρει χαμόγελα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Οι Ήρωες με τον Σάκη Ρουβά κράτησαν μαζί τους το 27,6% του τηλεοπτικού κοινού.

Στην ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα γράφετε για τους Ήρωες Ανάμεσά Μας. Μοιραζόμαστε ξεχωριστές ιστορίες. Μαθαίνουμε από μοναδικούς ανθρώπους!», έγραψε ο Σάκης.

Δείτε την πρεμιέρα της εκπομπής…

Keywords
Τυχαία Θέματα