Σύγκρουση τρένων στο Μισούρι με 7 τραυματίες- Χτύπησαν και αερογέφυρα [εικόνες]

Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε δύο φορτηγά τρένα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (ώρα Αμερικής) στο Μισούρι, με αποτέλεσμα, τουλάχιστον επτά άνθρωποι να έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της περιοχής.

Το σημείο της σύγκρουσης βρίσκεται περίπου 190 χιλιόμετρα νότια-ανατολικά του Σεντ Λούις ενώ οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν, μοιάζουν να βγήκαν από τα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλυγουντ: Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, το ένα τρένο εκτροχιάστηκε, προσκρούοντας ταυτόχρονα σε πυλώνα

αερογέφυρας και προκαλώντας ανάφλεξη στη δεξαμενή καυσίμων του με τη φωτιά να σβήνει με την παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Τη στιγμή εκείνη, δύο οχήματα διέσχιζαν την αερογέφυρα, με αποτέλεσμα να ανατραπούν και να τραυματιστούν οι, συνολικά, πέντε επιβάτες τους. Από τους συνολικά επτά τραυματίες οι έξι νοσηλεύτηκαν για λίγο και μόνο ένας παρέμεινε στο νοσοκομείο. Πρόκειται για το δεύτερο σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα στις ΗΠΑ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Δύο τρένα συγκρούστηκαν στις 17 Μαΐου στο Κονέκτικατ τραυματίζοντας περισσότερους από 70 ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα