Συμβαίνει τώρα: Εισβολή στο σπίτι του μακελάρη

Κινδυνεύει να τιναχτεί ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο στον αέρα καθώς ο δολοφόνος που μισεί τον Batman έχει παγιδεύσει με εκρηκτικά το διαμέρισμά του. Ειδικό ρομπότ ρίχνουν οι αστυνομικοί στην επιχείρηση.

Διαταγή να εκκενωθεί αρκετά οικοδομικά τετράγωνα γύρω από την πολυκατοικία όπου ζούσε ο Τζέιμς Χολμς, ο 24χρονος που σκόρπισε τον θάνατο χτες στο προάστιο Ορόρα του Ντένβερ, έδωσαν οι αστυνομικοί όταν από ένα παράθυρο διαπίστωσαν πως το διαμέρισμά του είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά. Έντονη μυρωδιά χημικών, χιλιάδες καλώδια, όπλα

και εκρηκτικές ύλες έχουν προκαλέσει τον τρόμο στις αρχές καθώς δεν γνωρίζουν πώς ακριβώς τα έχει συνδέσει ο δολοφόνος…

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να εισέλθει μέσα στην επόμενη ώρα στο παγιδευμένο διαμέρισμα φοιτητή νευρολογίας ο οποίος κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ χθες σε κινηματογραφική αίθουσα που παιζόταν η νέα ταινία Batman, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες ακόμη. Ο ίδιος κατά τη σύλληψή του δήλωσε πως είναι ο Joker, ο ορκισμένος εχθρός του Batman…

Δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διαμέρισμα του ανθρώπου που βύθισε τις ΗΠΑ στο πένθος και τρομοκράτησε πολύ κόσμο με τον τρελό συνειρμό του να «καθαρίσει» όσους αγαπούν τον Batman, ανάμεσά τους και ανήλικα παιδάκια.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ορόρα υπαστυνόμος Κάσιντ Κάρλσον δήλωσε ότι οι αρχές σε αυτό το σημείο νιώθουν σίγουρες για το σχέδιό τους, ενώ πρόσθεσε ότι ενδέχεται να υπάρξουν «ελεγχόμενες εκρήξεις», ώστε η αστυνομία να μπορέσει να εισέλθει στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, όπου διέμενε ο Χολμς.

Όπως είπε η ίδια η διαδικασία θα ξεκινήσει σύντομα και θα χρησιμοποιηθεί ειδικό ρομπότ το οποίο θα μπει πρώτο στον χώρο. «Ελπίζουμε να καταφέρουμε να μπούμε (στο διαμέρισμα) μέσα στην επόμενη ώρα», υπογράμμισε η Κάρλσον ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους έξω από το συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται και το διαμέρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα