Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του «YouPorn»!

Με την κατηγορία της φοροδιαφυγής συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Βέλγιο ο Γερμανός ιδιοκτήτης του YouPorn, Φαμπιάν Θίλμαν, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Welt». Ο Γερμανός επιχειρηματίας φέρεται ότι έχτισε μια πραγματική αυτοκρατορία από τα ζωντανά sites πορνό- 35 συνολικά- μόλις σε λίγα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των YouPorn, Pornhub, Brazzers και του «MyDirtyHobby» με ερασιτεχνικό υλικό.

Η είδηση της σύλληψής του επιβεβαιώθηκε από τον εισαγγελέα της  Κολωνίας. Σύμφωνα με την «Welt», διεξήχθη έρευνα  στα γραφεία της «Manwin Germany GmbH» στο Αμβούργο και κατασχέθηκαν υπολογιστές και έγγραφα, ενώ παράλληλα η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του Γερμανού στο Βέλγιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Manwin ταυτοποιήθηκε από το CNBC με το όνομα Φαμπιάν Θίλμαν, γνωστός και ως «ο νέος βασιλιάς του πορνό». Σύμφωνα με το YouPorn, 15 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το site καθημερινά, με 100 εκατομμύρια κλικ να γίνονται σε 24 ώρες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Manwin, η εταιρία απασχολεί περισσότερα από 900 άτομα, ενώ άλλη σελίδα αναφέρει 700 ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα