Τα αμαρτωλά φιλιά της Στιούαρτ με τον παντρεμένο!

Κυκλοφόρησαν τα πειστήρια για την απιστία της πρωταγωνίστριας που πλήγωσε το sex symbol του Χόλυγουντ. Γιατί ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν έχει αντιδράσει ακόμη στο κέρατο.

Σοκαρισμένος ο σούπερ σταρ βρυκόλακας του Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον, ξεφύλισσε πρωί πρωί το πιπεράτο Us Weekly με τη φωτογραφία του στο εξώφυλλο. Στη φωτογραφία ποζάρει με τη συμπρωταγωνίστρια και σύντροφό του Κρίστεν Στιούαρτ,

για την οποία δημοσίως εκτέθηκε πριν από λίγες μέρες δηλώνοντας ότι σχεδιάζει να της κάνει πρόταση γάμου.

Κι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα καθότι στο εξώφυλλο κάτω από τη φωτογραφία τους βρίσκεται μια άλλη μικρότερη στην οποία η αγαπημένη του τυλίγεται στην αγκαλιά του παντρεμένου με παιδιά σκηνοθέτη της Ρούπερτ Σάντερς! Δεν ήταν φήμη τελικά. Η «Μπέλα» του τον απατά και το γνωρίζει όλος ο κόσμος πια.

Το περιοδικό στοιχειοθετεί το ρεπορτάζ του με παπαρατσικές λήψεις που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το αν η 22χρονη Κρίστεν και ο 40άρης Ρούπερτ κοιμούνται μαζί. «Η Κρίστεν κερατώνει τον Ρομπ» γράφει ο τίτλος πάνω από τις επίμαχες φωτογραφίες –οι οποίες αναφέρει ότι τραβήχτηκαν στις 17 Ιουλίου- και ο υπότιτλος τον αποτελειώνει: «Ο χειρότερος εφιάλτης του Πάτισον γίνεται πραγματικότητα καθώς η Στιούαρτ συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω με τον σκηνοθέτη της, πατέρα δύο παιδιών».

«Ο Ρόμπερτ είναι σοκαρισμένος. Τον απατούσε πίσω από την πλάτη του. Είναι απολύτως συντετριμμένος. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν θέλει να μιλήσει στα media, όχι πριν αποφασίσει τι πρόκειται να κάνει. Ο Ρομπ είναι πραγματικά πληγωμένος από την Κρίστεν. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα τον απατούσε», δηλώνει φίλος του στο RadarOnline.com.

Τα γραφεία στοιχημάτων πάντως έχουν ήδη κατακλυστεί από πελάτες που ποντάρουν τα λεφτά τους στη σχέση των δύο πρωταγωνιστών. Θα την συγχωρέσει; Θα την λυπηθεί που κλαίει και οδύρεται δημοσίως («Τον αγαπώ τον Ροπμ! Τον αγαπώ! Λυπάμαι τόσο πολύ. Τον αγαπώ. Τον αγαπώ!»); Θα τη χωρίσει; Θα την απατήσει κι αυτός; Με ποια πρωταγωνίστρια; Θα κάνει δήλωση να την ξεφτιλίσει δημοσίως; Σε ποιο περιοδικό; Θα σπάσει τον εραστή Ρούπερτ στο ξύλο; Θα τα φτιάξει με τη σύζυγό του; Χαμός!

Keywords
Τυχαία Θέματα