Τα ενοχοποιητικά στοιχεία, το Πρυτανείο και τα… ωραία χαρτιά του Μιχάλη Καρχιμάκη

Πολλά και ενοχοποιητικά τα στοιχεία που προέκυψαν μετά την ανάληψη της υπόθεσης του σχεδίου δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, οδηγώντας με αυτό τον τρόπο στην συμπληρωματική δίωξη με κατηγορία για το αδίκημα της παραβίασης μυστικών της πολιτείας και με ηθικό αυτουργό τον Μιχάλη Καρχιμάκη, που καλείται να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Για ηθική αυτουργία σχετικά έχει ήδη απολογηθεί υπάλληλος της ΕΥΠ ο οποίος φέρεται να έδινε τα έγγραφα στον πρώην υπουργό και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

ενώ με βάσει τη δικογραφία, ο ανακριτής έφτασε στον κ. Καρχιμάκη, μετά από αναφορά ότι στις αρχές Δεκεμβρίου 2005 ο Μιχάλης Καρχιμάκης ζήτησε να κανονιστεί συνάντηση με τους συνδικαλιστές της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Real, η υπογράφουσα του κειμένου υποστηρίζει ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και μάλιστα μπαίνοντας σε λεπτομέρειες συμπληρώνει πως έλαβε μέρος στο εστιατόριο «Πρυτανείο», στο Κολωνάκι,.

«Τι γίνεται; Δεν μου έχετε φέρει τελευταία από εκείνα τα ωραία χαρτιά», φέρεται να της είπε ο κ. Καρχιμάκης κατά την διάρκεια την συνάντησής τους.

Μετά τη δικογραφία που έχει συσταθεί, ο τακτικός ανακριτής Δημήτρης Φούκας κάλεσε σε απολογία την υπάλληλο της ΕΥΠ, εκείνη απολογήθηκε – αρνήθηκε φυσικά πως έχει γίνει οποιαδήποτε παρόμοια συνομιλία - και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Ο πρώην υπουργός αρνείται, επίσης, την κατηγορία που του αποδίδεται και κάνει λόγο για σκευωρία, την ίδια στιγμή που το ΠΑΣΟΚ δε έχει καν πάρει θέση απέναντι στο στέλεχος του κόμματος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα