Τα ΝΕΑ άναψαν φωτιές στην Γιάννα Αγγελοπούλου και στον ΣΥΡΙΖΑ – Τα σενάρια για τον δήμο Αθηναίων

15:34 1/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Αναστάτωση προκλήθηκε μέσα σε λίγες μόλις ώρες, στον ΣΥΡΙΖΑ από το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ, πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση, αναμένεται να στηρίξει την Γιάννα Αγγελοπούλου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων.

Από το πρωί της Δευτέρας τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως η κυρία Αγγελοπούλου θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και στοχεύει στον μεγαλύτερο δήμο της

χώρας. Οι πληροφορίες έρχονταν από το δημοσίευμα του Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ, στην στήλη του, Στίγμα, ο οποίος ανέφερε πως γνωστή του δημοσιογράφος η οποία παρευρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση, αποκόμισε την εντύπωση πως η Σιδηρά Κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ήθελε να εμπλακεί στην πολιτική.

Στο κείμενο του κ. Παπαχρήστου παρατίθεται ο διάλογος με την εν λόγω δημοσιογράφο η οποία στην ερώτηση «τι άκρες έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Αγγελοπούλου» του του θύμισε τις σχέσεις που είχε ο γιος της με την σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση. Αναφέρεται μάλιστα πως η Γιάννα Αγγελοπούλου έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επαφές που είχε ο Αλέξης Τσίπρας κατά το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως αναμενόταν το δημοσίευμα προκάλεσε αντιδράσεις σε σημείο όπου ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του απάντησε θέλοντας να σταματήσει κάθε συζήτηση επ' αυτού τονίζοντας πως «δεν υφίσταται κανένα τέτοιο ζήτημα» και δεν θα «κατεβάσουν» την Γιάννα Αγγελοπούλου στις εκλογές.

«Τέτοιο θέμα δεν υφίσταται», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην ανακοίνωση τονίζεται: «Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι "αξιόπιστες", όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των "Νέων " κ. Παπαχρήστου τον οδήγησαν στη μεγάλη "ανακάλυψη" της προσέγγισης της κας Αγγελοπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο Δήμο της Αθήνας. Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε».

Από το.. γαϊτανάκι ανακοινώσεων δεν θα μπορούσε να λείπει και η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία σε επιστολή της προς την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και στον διευθυντή, Χρήστο Μεμή, διαψεύδει την επίμαχη είδηση τονίζοντας μάλιστα πως είναι κατασκευασμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα