Τα παιδιά των τηλεοπτικών σειρών που κάτι σου θυμίζουν

«Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω» λέει ένα τραγούδι που μπορεί να σκεφτείς αν δεις τα παρακάτω παιδιά στις φετινές τηλεοπτικές σειρές. Τέσσερις πρωταγωνιστές των φετινών σίριαλ κάτι σου λένε αφού τους ξέρεις από παλιά….

Έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα τόσο λόγω των έντονων εκφραστικών της ματιών και της ιδιαίτερης ομορφιάς της, όσο και λόγω της καλλιτεχνικής της οικογένειας. Η Δανάη Χατζοπούλου της σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια» του Mega είναι ιδιαίτερα γνωστή αφού μπαμπάς της είναι ο Λευτέρης Πανταζής

και μητέρα της Ζώζα Μεταξά. Η 23 χρονη Κωνσταντίνα Μεταξά ή αλλιώς Konnie, όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι, τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στο Μαϊάμι, όπου σπούδασε υποκριτική. Εκεί, συμμετείχε σε πολλά πρότζεκτ της σχολής της, ενώ έχει εμφανιστεί και στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Οι «ειδικοί» κάνουν λόγο για ένα χαρισματικό κορίτσι ενώ η ίδια εμφανίζεται δυναμική και με έντονη προσωπικότητα, όπως άλλωστε και στο σίριαλ. Η όμορφη ηθοποιός, μάλιστα, θέλει να στηρίζεται στα δικά της πόδια και δεν επιθυμεί καμία σύγκριση με τον πατέρα της. «Δε θέλω να με συγκρίνουν με τίποτα και σε τίποτα με τον πατέρα μου. Γι’ αυτό και άλλαξα το επίθετό μου. Από Πανταζή, το έκανα Μεταξά», δήλωσε πρόσφατα.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η Κωνσταντίνα Μεταξά με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή Πάρις Παρασκευάδης Πλάνετς Τζωρτζίνα Λιώση

Μπορεί να φορά μαντίλα αλλά τα δύο της υπέροχα μάτια ακτινοβολούν ταλέντο και ομορφιά. Η Τζωρτζίνα Λιώση, η τηλεοπτική Γιαγκμούρ της σειράς «Ταμάμ», που έρχεται συνεχώς σε αντιπαράθεση με την νέα της οικογένεια, σίγουρα σας θυμίζει κάτι! Είναι το κορίτσι του Λεωνίδα Καλφαγιάννη στην ταινία «Η αγάπη έρχεται στο τέλος» αλλά και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στα διαφημιστικά σποτ. Βέβαια το μυστικό είναι άλλο. Η όμορφη Τζωρτζίνα είναι και μοντέλο ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τον οίκο Bvlgari. Και το μυστήριο γύρω από το όνομά της δεν τελειώνει εδώ. Έχει σπουδάσει ψυχολογία ενώ στο δυναμικό της υπάρχει και ένα μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία όπου αποφοίτησε με άριστα. Άριστα σε όλα δηλαδή!

Τη φετινή σεζόν συστήνεται ως Παρασκευάς στη νέα σειρά του Mega, «Μάνα Χ ουρανού». Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, όμως, έγινε χρόνια πριν, στο μουσικό τάλεντ σόου «X Factor» του Ant1 όπου συμμετείχε ως μέλος στο συγκρότημα «360 μοίρες». Ο Πάρις Παρασκευάδης Πλάνετς είναι καλλιτεχνική φύση! Στα 22 του έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Εθνικό θέατρο, ασχολείται με το τραγούδι και δεν σταματά να «ψάχνεται». Ωστόσο, απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τη συμμετοχή του στη σειρά, αφού όπως λέει, είναι μία μοναδική εμπειρία. «Στα γυρίσματα περνάμε υπέροχα. Όλα είναι πολύ πιο ωραία από αυτά που είχα φανταστεί. Είμαι πολύ τυχερός για αυτή μου τη συμμετοχή», υποστήριξε ο Πάρις στον Τύπο της Κυριακής.

The post Τα παιδιά των τηλεοπτικών σειρών που κάτι σου θυμίζουν appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
πάρις παρασκευαδης πλανετς , παρις παρακσευαδησ πλανετς
Τυχαία Θέματα