Τα τελευταία ίχνη των 2 αγνοούμενων απ’ το Μεσολόγγι και το σενάριο εγκληματικής ενέργειας

15:57 3/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Καμία εξέλιξη δεν έχουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων φίλων, Ιωάννη Κορδώση, 34 ετών και Βασίλη Γρατσάνη, 35 ετών που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από την περιοχή του Πενταλόφου στο Μεσολόγγι.

Το πρωί τις Κυριακής, οι επιχειρήσεις για τον εντοπισμό τους -που είχαν διακοπεί το Σάββατο το απόγευμα- ξεκίνησαν ξανά, ενώ η μητέρα του Βασίλη Γρατσάνη απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό για το πού βρίσκεται το παιδί

της.

Συγκλονίζει η μητέρα: «Μιλήστε, δε ζητάω ευθύνες»

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ, η κ. Αλεξάνδρα Γρατσάνη είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι δυνατόν να μην είδε κάποιος κάτι. Τους θερμοπαρακαλώ, όποιος είδε κάτι να πάρει την αστυνομία. Δεν θα τους μπλέξουμε σε τίποτα. Τίποτα άλλο, τα παιδιά μας θέλουμε».

Λίγο αργότερα μάλιστα συμπλήρωσε: «Το μόνο που θέλω, εκλιπαρώ τον κόσμο. Ό, τι και να είδαν να μας το πουν. Δε ζητάω ευθύνες από κανέναν. Τα παιδιά μας θέλουμε, τίποτα άλλο, δύο νέα παιδιά. Σας παρακαλώ όποιος με ακούει. Όλοι έχουμε παιδιά, όλοι πρέπει να συνδράμουμε, να βοηθήσουμε. Σας παρακαλώ πολύ…».

Ο τρόπος που εξαφανίστηκαν τα δύο παιδιά παραμένει άγνωστος με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να «χτενίζουν» την περιοχή για στοιχεία. «Στις 19:30 είχε φύγει από το σπίτι και θα πήγαινε για διασκέδαση και θα γύρναγε στις 6 το πρωί για να πάμε στα πρόβατα. Εγώ τον έπαιρνα από τις 5 παρά. Κι από τότε το παιδί μου αγνοείται. Ψάχνουν τις κάμερες να δουν αν τους είδε κάποιος», δήλωσε η μητέρα κάνοντας έκκληση να τη βοηθήσει ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί να βρει το παιδί της.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φίλος των δύο νέων που ήταν μαζί τους το βράδυ της εξαφάνισής τους, ανέφερε στο protothema.gr: «Ήμασταν μαζί έξω μέχρι τις 3 το πρωί σε ένα μπαράκι. Μου είχαν πει ότι θα αργήσουν γι' αυτό κι εγώ τους γύρισα στο χωριό και μετά πήγα σπίτι μου. Το πρωί με πήρε η μητέρα του Βασίλη και μου είπε ότι δεν είχε επιστρέψει σπίτι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ψάχνουμε στα χαμένα. Είμαστε στους δρόμους και ψάχνουμε. Δεν είχε δημιουργηθεί κάποια ένταση, τίποτα απολύτως».

«Φοβάμαι ότι τους σκότωσαν»

Με αυτά ακριβώς τα λόγια αναφέρθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του Μεσολογγίου ο Σπύρος Καλόγερος, ξάδερφος του ενός εκ των δύο αγνοουμένων στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. «Αρχίζω να αποκλείω το τροχαίο. Το μυαλό μου πάει στην εγκληματική ενέργεια», κατέληξε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο τους επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.

Οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένονται εξελίξεις.

The post Τα τελευταία ίχνη των 2 αγνοούμενων απ’ το Μεσολόγγι και το σενάριο εγκληματικής ενέργειας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα