Τελικά δεν θα πεθάνει ποτέ – Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει με νέο «Die Hard»

08:04 3/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Δεν λέει να… «πεθάνει» ο σκληροτράχηλος πλέον Τζον ΜακΚλέιν (Μπρους Γουίλις), ο οποίος δεν πρόλαβε να ανασάνει από την τελευταία του ταινία «Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα» και είναι έτοιμος να τα βάλει και πάλι με όλους και όλα.

Ο Μπρους Γουίλις επιβεβαίωσε ότι θα είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής στο ολοκαίνουριο Die Hard 6 και μάλιστα φήμες αναφέρουν ότι θα είναι και ο σεναριογράφος της ταινίας.

Η έκτη ταινία είναι όπως όλα δείχνουν στα σκαριά και τώρα πλέον αναμένεται και το σενάριο από τον διάσημο ηθοποιό.

Δεν έχουν κοπάσει

ακόμα οι σειρήνες από τη μεγάλη επιτυχία της πέμπτης ταινίας της σειράς, «A Good Day To Die Hard» («Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα»), που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον περασμένο Φλεβάρη (2013), αποφέροντας συνολικά πάνω από 300 εκατ. Ευρώ σε όλο τον κόσμο και ο Λάρι Γουέμπστερ, συμβουλευτικός παραγωγός στην ταινία, έδωσε το πράσινο φως για να γραφτεί το σενάριο μιας ακόμη περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις.

Μάλιστα αρκετοί είναι οι τίτλοι που ερίζουν για το Die Hard 6 με το πιο επικρατέστερο να φαντάζει το Die Hardest. Η ιστορία θα ξεκινά προφανώς από τη Νέα Υόρκη πριν από τη μετάβαση στο Τόκιο για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας.

Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει στην Νέα Υόρκη, από όπου και είχε ξεκινήσει την καριέρα του με το κλασσικό «Die Hard» («Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει») το 1988. Μετά τη δεκαετία του ’80 μεσουράνησε με τέσσερις ακόμα ταινίες της περιπετειώδους σειράς: «Die Hard 2» («Ακόμα πιο Σκληρός για να Πεθάνει») το 1990 , «Die Hard With A Vengeance» («Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 3: Εκδίκηση») το 1995, «Live Free or Die Hard» («Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0) το 2007 και με το πρόσφατο «A Good Day To Die Hard» («Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα») τον περασμένο Φεβρουάριο (2013).

Keywords
Τυχαία Θέματα