Τέρμα τα γελάκια – Το δεύτερο μέρος του «Hobbit» θα είναι σκοτεινό

07:08 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει και πάλι στη μεγάλη οθόνη με τα αγαπημένα του «Hobbit» που αριθμούν εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Στην επίσημη παρουσία που έγινε για τη νέα ταινία της τριλογίας του ("The Hobbit: The Desolation of Smaug"), ωστόσο θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το concept θα είναι ολίγον τι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα που είχαμε συνηθίσει.

Ο διάσημος σκηνοθέτης προσφέροντας μυστικά από την παραγωγή και

όλα όσα θα ήθελε να γνωρίζει κανείς για να εκτιμήσει ένα έπος, έκανε λόγο για ένα σκοτεινό έργο, χωρίς την αίσθηση του χιούμορ που είχε το προηγούμενο μέρος.

«Η νέα ταινία θα έχει λιγότερο γέλιο από την προηγούμενη και για αυτό να είστε σίγουροι», δήλωσε ο Τζάκσον στο Empire. Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο έργο αφήσαμε τους εαυτούς μας να ταξιδέψουν στον θαυμαστό κόσμο του παραμυθιού και του παιδικού βιβλίου, αλλά τώρα ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσουμε και να στραφούμε σε κάτι πιο σοβαρό και πιο μυστηριώδες».

Μάλιστα ο Πίτερ Τζάκσον εξήγησε πως η ταινία γυρίζεται ακόμη (!), διότι επέλεξε να απλώσει το μικρό σε σελίδες «Hobbit» σε τρεις ταινίες χτίζοντας έτσι έναν ολόκληρο κόσμο από την αρχή.

Ο μεγάλος σκηνοθέτης άνοιξε έτσι την όρεξη για το δεύτερο μέρος του «Hobbit», προσπαθώντας από τη μία να εξάψει το ενδιαφέρον και από την άλλη να επιδείξει για μια ακόμη φορά ανωτερότητα απέναντι στα blockbuster της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα