Θα γίνω φονιάς, λέει ο πατέρας της 19χρονης που κατακρεούργησε κτηνοτρόφος στη Θεσπρωτία

Ακόμη σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας της 19χρονης Μαρίας Γεωργάκη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τον 25χρονο, απλά γιατί τον απέρριψε ερωτικά. Τα λόγια του προκαλούν ρίγη, ενώ ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε την κόρη του από το φονικό.

«Θα με κάνουν φονιά. Θα με κάνουν δολοφόνο, αρκεί να ζω» δηλώνει ο πατέρας, εννιά μήνες μετά από την τραγική μέρα που η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων καφετέριας στην περιοχή της Θεσπρωτίας, με 37 μαχαιριές. Τόσο καιρό μετά,

δεν έχει ακόμη ορισθεί δικάσιμος για τον 25χρονο δολοφόνο και οι γονείς έχουν «τρελαθεί», δήλωσε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού, Star.

Παρά το γεγονός πως ο 25χρονος κτηνοτρόφος λέει πως ήταν μαζί, οι γονείς του θύματος αρνούνται λέγοντας: «Αν είχε σχέση θα το ξέραμε». Ο τραγικός πατέρας της Μαρίας, θυμάται πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος όπου προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. Για επτά ολόκληρα χρόνια προσπαθούσαν να μείνει έγκυος η σύζυγός του. «Πήγαμε σε γιατρούς στην Αθήνα, παντού», λέει ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα