Θα σε εντυπωσιάσει! Συνταγή για σαλάτα με τορτελίνια, λαχανικά και ντρέσινγκ μαγιονέζας

12:37 4/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Απαλή γεύση, νοστιμιά και μία σαλάτα που θα σε χορτάσει! Για σήμερα, προτίμηση ένα συνδυασμό από τορτελίνια και λαχανικά με θεϊκό ντρέσινγκ μαγιονέζας.

Υλικά

500 γραμμ. τορτελίνια με τυρί (βρασμένα)½ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη100 γραμμ. ελιές μαύρες σε ροδέλες6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμέναΛίγα φασολάκια βρασμένα80 γραμμ. πέταλα παρμεζάνας200 γραμμ. μαγιονέζα40 γραμμ. πέστο βασιλικού100 γραμμ. γάλα 3,5% φρέσκο20 ml ελαιόλαδο ΆλτιςΑλάτι & πιπέρι

Διαδικασία

Βράστε τα τορτελίνια, παγώστε τα και στην συνέχεια στραγγίξτε τα και λαδώστε τα με το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, πλένετε το μαρούλι και κόψτε το σε μέτρια κομμάτια και τοποθετήστε το σε μία πιατέλα.

Προσθέστε στο μπολ με το μαρούλι τα βρασμένα τορτελίνια, τις 2 ψιλοκομμένες πιπεριές, τα φασολάκια, τη μαγιονέζα και το πέστο, ρίξτε το ανάλογο πιπέρι και το αλάτι και ανακατέψτε τα όλα μαζί.Σερβίρετε στο μπολ κρύα σε θερμοκρασία δωματίου και πασπαλίστε με τα πέταλα της παρμεζάνας.

The post Θα σε εντυπωσιάσει! Συνταγή για σαλάτα με τορτελίνια, λαχανικά και ντρέσινγκ μαγιονέζας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα