Θείος Αλβανού δραπέτη: Ο Κόλα και η συμμορία του μπαινοβγαίνουν στην Αλβανία

Ο ελληνικές αρχές χτένιζαν το Σούλι, την ίδια στιγμή που στην Αλβανία γινόταν η κηδεία των των Έντισον και Φλαμούρ Λίκα, οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά αστυνομικών στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.

Προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες, τα ΜΜΕ της Αλβανίας προσέγγισαν τις οικογένειας των νεκρών. Ο Αμπτουλά Σινάν, αδελφός του Φλαμούρ Μουράτ Σινάν και θείος του Ερμίρ Σινάνι, μίλησε στην στην αλβανική εφημερίδα Gazeta Shqiptare,

όπου και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων.

Ο Αμπτουλά Σινάν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρω μόνο τρία παιδιά, τα τέσσερα άλλα παιδιά δεν τα ξέρω. Στο σπίτι μου, στο Shullaz, έχει έρθει ο Kola και οι υπόλοιποι, και τους έχω φιλοξενήσει ως φίλους του ανιψιού μου. Αυτοί ξεκίνησαν μαζί πριν ένα μήνα για την Ελλάδα.Θέλω να ξέρετε ότι οι κατηγορίες για τον ανιψιό μου και τους φίλους του, σχετικά με τις δυο δολοφονίες και την κλοπή χρημάτων από την τράπεζα στη Λάρισα, δεν είναι αλήθεια, μιας και εκείνες τις μέρες ο ανιψιός μου με τους φίλους του ήταν εδώ».

Στη συνέχεια, αναφέρεται και στη σχέση του διαβόητου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι με τους Αλβανούς κακοποιούς, υποστηρίζοντας ότι ο ανηψιός του, Έντισον Λίκα, καθώς και ο Αλκέτ Ριτζάι ήταν χρόνια γνωστοί, λόγω της παρουσίας τους στις ελληνικές φυλακές. Αυτό όμως, σύμφωνα με τον Σινάν, δε σημαίνει πως πήγαν να απελευθερώσουν τον Κόλα από τις φυλακή.

Τέλος, ισχυρίζεται πως ο Κόλα «μπαινοβγαίνει στην Αλβανία» συνοδεία αστυνομικών κι επισημαίνει πως έχει έντονες υποψίες πως εντός του Κόλα και της συμμορίας του έγινε κάποιο σαμποτάζ, κάποιο είδος προδοσίας μέσα στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα