«Θέλουν να μας διαλύσουν», λένε στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις επιθέσεις Τζιτζικώστα-Καμμένου

Σενάρια συνωμοσίας βλέπουν στην Χαριλάου Τρικούπη καθώς εκτιμούν ότι οι αναφορές που έγιναν το τελευταίο τριήμερο σχετικά με το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση (Τζιτζικώστας, Καμμένος κλπ) είχαν συγκεκριμένη στόχευση.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Μόσχοβας

Χθες το θέμα τέθηκε επί μακρόν στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Βουλής. «Δεν είναι τυχαία

αυτά. Προέρχονται από κύκλους της άκρας δεξιάς και θέλουν να μας διαλύσουν» ήταν η κοινή συνισταμένη των απόψεων που ακούστηκαν. Μάλιστα συμμετέχων διετύπωσε την άποψη ότι τα σχέδια αυτά φτάνουν και μέχρι τις εκλογές. «Θέλουν να απαξιώσουν πλήρως την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και να διαμοιράσουν τα ιμάτια του δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξαν. Στο σενάριο μπλέχτηκαν και επιδιώξεις κύκλων που θέλουν επιστροφή στη δραχμή. Είναι ενδεικτικό ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ μετά την χθεσινή σύσκεψη φωτογραφίζονται και οι «κύκλοι» που ειπώθηκαν και με ονοματεπώνυμο εντός της αιθούσης: «Τα σενάρια αποσταθεροποίησης και λεηλασίας με την επιστροφή στη δραχμή θα μάς βρίσκουν σταθερά και αποφασιστικά απέναντι» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε επιπλέον και η στάση του κόμματος για τον Ενιαίο Φόρο Ακίνητης Περιουσίας.Τα στελέχη του Συντονιστικού έχουν υπόψιν τους τις γκρίνιες από βουλευτές περιφέρειας κυρίως οι οποίοι ζητούν τροποποιήσεις ή έστω να γίνει λιγότερο φιλόδοξος ο στόχος του υπουργείου Οικονομικών καθώς θεωρούν ότι από τον νέο φόρο πλήττονται σε μεγάλο βαθμό οι αγρότες. Για την υπόθεση τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ το απόγευμα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα