Θέμα σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη έγινε ο υποβιβασμός της ΑΕΚ

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ, όπως και του επικείμενου υποβιβασμού της ΑΕΚ. Το νέο «ταξίδεψε» από την Αγγλία έως την Ταϋλάνδη και τη Νέα Ζηλανδία. Χαρακτηριστικά ήταν τα σχόλια που μεταδόθηκαν από το Radio New Zealand, αλλά και από τη Bansko

Post της Ταϋλάνδης για τα επεισόδια που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

Το θέμα έπαιξε και στο BBC, ενώ σημαντική θέση είχε και στη Dailymail, παρομοιάζοντας τα γεγονότα με τον ημιτελικό του Γουέμπλεϊ στο παιχνίδι Μίλγουολ Γουίγκαν και τόνισε: «Οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν κυνηγημένοι από τους οπαδούς τους».

Άλλα πρακτορεία είχαν την είδηση σε σημαντική θέση, όπως το AFP το οποίο σχολίασε: «Η μεγάλη ΑΕΚ βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό για πρώτη φορά στην ιστορία της». Το ιταλικό sky είχε τίτλο: «Βία στα γήπεδα της Ελλάδας. Διεκόπη το ΑΕΚ- Πανθρακικός». Το γερμανικό kicker σχολίασε: «Καταστροφική μανία και κάθοδος», ενώ η ισπανική Marca σημείωσε πως η Αστυνομία παρενέβη στο παιχνίδι», ενώ οι Πορτογάλοι ανησύησαν για τον συμπατριώτη τους, Γιάγκο.

Το arabnews.com έγραψε: «Ντροπιασμένη η ΑΕΚ μετά την εισβολή του κόσμου», ενώ η thanhniennews.com του Βιετνάμ σχολίασε με δόση…κακίας: «Χούλιγκαν, η εμμονή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα