Θρίλερ με τον 902: Off-shore με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους πίσω από την «Α-ΟRΙΖΟΝ»

Πυκνώνει αντί να λύνεται μέρα με την ημέρα το μυστήριο γύρω από τον αγοραστή του 902 TV. Μπορεί το ΚΚΕ μέσω της κομματικής του ιστοσελίδας να ανακοίνωσε ότι πίσω από την αγορά βρίσκεται η Κυπριακή εταιρεία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» ωστόσο όπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία της εφημερίδας "Αλήθεια" πίσω της βρίσκεται άλλη υπεράκτια εταιρεία, η «NALOTIA VENTURES», η οποία κατέχει όλο το κεφάλαιο της κυπριακής ιδιωτικής εταιρείας «Α-ORIZON MEDIA LTD» και η οποία έχει έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ονομαστικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπως εμφανίζεται στον Έφορο Εταιρειών, είναι 2000 ευρώ, διαιρεμένο σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία.

Η εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD» εγγράφηκε από δικηγορικό γραφείο στον Έφορο Εταιρειών στις 19 Μαΐου 2010.

Μέχρι τις 19/7/2013 στα αρχεία του εφόρου εταιρειών κάτοχος όλων των μετοχών εμφανίζεται η «NALOTIA VENTURES».

Διευθύντρια της «Α-ORIZON MEDIA LTD» είναι η κυρία Χρυσάνθη Γεωργίου η οποία εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου. Γραμματέας της «Α-ΟRIZON MEDIA LTD» είναι η εταιρεία «LE.KO company services LTD» η οποία ανήκει στο δικηγορικό γραφείο Πανίκου Λεωνίδου και εκτελεί χρέη γραμματέα για δεκάδες εταιρείες. Η «LE.KO company services LTD» έχει μετοχικό κεφάλαιο 171 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα