Θρήνος στο Facebook του νεκρού Γιώργου Φουντούλη – Γέμισε συλλυπητήρια μηνύματα

Καλό ταξίδι, εύχονται δεκάδες χρήστες του Facebook στον νεκρό Γιώργο Φουντούλη ο οποίος έχασε την ζωή του μαζί με τον Μανώλη Καπελώνη μετά από δολοφονική επίθε4ση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο νεαρός όπως αναγράφει στο προφίλ εργαζόταν ως υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών σε κλαμπ και η πρώτη δημοσίευση

από την γνωστοποίηση του γεγονότος ήταν μίας φίλης του η οποία έγραψε στον τοίχο του: «μη μου πεις πως εισαι εσυ θα τρελαθω..».

Στην συνέχεια ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων που εύχονταν στον άτυχο νεαρό καλό ταξίδι…

μολις το ακουσα στη τηλέραση !!! Kαλο σου ταξιδι αδικοχαμενε φιλε !!! Κριμα κ αδικο !!!Καλο σου ταξιδι Γιωργακη !!!! καλο ταξιδι γιωργο.παντα θα εισαι στις καρδιες μας... Καλο ταξίδι συναγωνιστη ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ :'/ .....ΚΡΙΜΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ.... καθε Δευτερα κ Παρασκευη καναμε πλακα κ σου ελεγα πως κανεις την πιο ασημαντη δουλεια εκει κ να ανταλλαξουμε θεσεις..κ εσυ τελικα ησουν παντα εκει κ το εκπληρωσες με την ιδια σου τη ζωη..αστερι εχεις γινει ηδη εκει ψηλα.. kalo taksidi ksaderfe krima re gamoto tha eisai pada sthn kardia kai sto mualo mas !!! ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ! ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ καλο ταξιδι Γιωργο...πηγες στην γειτονια τον αγγελων θα λειψεις απο την γειτονια μαςς...δεν θα σε ξεχασουμε ποτεε!!!Καλή αντάμωση να έχεις Γιώργαρε.Κρίμα πραγματικά!!!!Καλο ταξιδη ΓΙΩΡΓΑΡΑ! Να σε φηλαει ο θεος εκει ψηλα!καλο ταξιδι γιωργο παλικαρι ο θεος να εχει την ψυχη σου καλα.... Γιωργακι μμμμμμμμμμ.................καλο ταξιδι....... εφυγες με ψηλα το κεφαλι.........και ετσι να εισαι εκει ψηλα.......να προσεχεις...... δεν θα σε ξεχασουμεεεεεεε ποτεεεεεεεε........... Καλο ταξιδι!! Έφυγες τόσο άδικα..να σαι καλα εκει πανω! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΝΑΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ Κ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ καλο ταξιδι.....τ λογια περιτα για μια ζωη αδικοχαμενη....να εισαι μ το χαμογελο και απο εκει.παντα μαζι σ γιωργο... Φιλε μου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να σε ελεησει ο θεος οσο χρειαζεται και να απαναυτη η ψυχη σου.. Ησουνα 1νας απο τους καλυτερους συναγωνιστες που γνωρισα μεσα στο facebook. Ησουνα μαχιμος εθνικιστης και πανω απο ολα εδινες τα παντα για την πατριδα μας... Ευχομαι να τιμωρηθουνε η υπευθυνοι για την δολοφονια ετσι οπως τους χρειαζεται...

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα