Τι θα σταματήσει τη Rihanna; (vid)

09:42 1/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Τα hits της κυκλοφορούν το ένα μετά το άλλο, τη στιγμή που αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για την Rihanna που συμφώνησε ήδη για την δεύτερη κινηματογραφική της απόπειρα.

Τι κι αν το “Battleship” σπάει ταμεία στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπου κι αν προβάλλεται; Η 24χρονη σταρ δεν σταματάει εκεί, καθώς θα κρατάει έναν από τους βασικούς ρόλους στην έκτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών “Fast and Furious” στο πλευρό του Vin Diesel.

Δικαίως,

καθώς πληροί -από ό,τι μπορούμε ήδη να γνωρίζουμε- όλες τις προϋποθέσεις για μια καριέρα και στο Hollywood. Τι κι αν εγώ διαφωνώ με τα πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη; Η Rihanna -και προφανώς το κοινό που την ακολουθεί- δεν φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα από κάθε πρόκληση, ιδιαίτερα όταν έχει φέρει εις πέρας κάθε δύσκολο project με το οποίο έχει καταπιαστεί.

Αν το καλοσκεφτείς, η Rihanna έχει στο βιογραφικό της ήδη τόσα, όσα μια καταξιωμένη τραγουδίστρια της ηλικίας της δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί. Αμέτρητα hits, παγκόσμια airplay και charts, γκομενικά σκάνδαλα με έναν Chris Brown να την τουλουμιάζει στο ξύλο, να χωρίζουν, να κυκλοφορούν φωτογραφίες με μελανιές, μπουνιές κλπ και εκείνη, ενώ του κάνει -και κερδίζει εννοείται- τα ασφαλιστικά μέτρα, τρία χρόνια μετά του ξανακάνει στενό μαρκάρισμα, ενώ φήμες ότι οι δυο τους συναντιούνται κρυφά σε clubs κάνουν τον γύρο του πλανήτη και παράλληλα κυκλοφορούν και ένα ντουέτο – γιατί μπορούν. Ακόμα, υπάρχει και η σούπερ φήμη πως γκομένισε με τον Ashton Kutcher, κάνοντας την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή της Demi Moore ακόμη πιο χάλια.

Εσύ ακόμα αναρωτιέσαι αν αξίζει στη Rihanna αυτό που ζει; Βεβαίως, γιατί μην ξεχνάς πως μια γυναίκα, όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί, βρίσκεται στα καλύτερά της μόνο όταν σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Τσέκαρε λίγο και το νέο -πιο sexy πεθαίνεις- κλιπ της για το “Where Have You Been” και πίστεψέ με η απάντηση θα σου βγει πιο εύκολα.

Διαβάστε ακόμα:

* Έπιασαν οι ζέστες Rihanna;

* Η βρετανική απάντηση στη Rihanna (vid)

* Η topless Rihanna και ο καταρράκτης

Keywords
Τυχαία Θέματα