Το χάσαμε το κορμί…

Είναι επίσημο πια. Η Κατερίνα θα φορέσει αυτό το λευκό φουσκωτό, πομπώδες φόρεμα και ο Pepe θα καμαρώνει δίπλα της, που είναι αυτός ο ένας και μοναδικός. Μας το επιβεβαίωσε η ίδια.

H Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο περιοδικό Psychologies για τον έρωτα που ζει με τον νέο της σύντροφο, Παναγιώτη Πιλαφά, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον επικείμενο γάμο της. 

Το κορίτσι αυτό, που πόθησε σχεδόν η μισή Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, δήλωσε: «Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν τόσο ξεκάθαρο Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια. Όλα γίνονται αβίαστα, όλα κουμπώνουν από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να πούμε πολλά, είναι όλα απολύτως συμβατά. Αισθάνομαι ότι έχουμε κοινά όνειρα και προσδοκίες, με συναισθάνεται και τον συναισθάνομαι».

Τουλάχιστον μας ξεκαθαρίζει – δεν ξέρω, βέβαια, πόσο καλό είναι αυτό για τους υπόλοιπους, μας το έφαγε το κορίτσι σου λέω κάποιος από το πουθενά-  ότι δεν ήταν αυτοσκοπός της ο γάμος: «Είναι πολύ περίεργο από την μία δεν πίστευα ότι θα το κάνω αυτό ποτέ, δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με νυφικό, ούτε ως παιδάκι… Απ’ την άλλη, σε κάθε γάμο, συγκινούμαι. Κι ας μην γνωρίζω κανέναν, ας είναι ο γάμος δύο αγνώστων κι ας περνάω εγώ απ’ έξω. Γιατί το θεωρώ την πιο ιερή στιγμή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους».

Η χαριστική βολή, όμως, έρχεται κάπου εδώ:  «Καθόλου δεν φοβάμαι. Γιατί σε αυτήν τη σχέση δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κανένα αλλά. Δεν με φοβίζει καθόλου. Έχω φοβερή πίστη ότι θα είμαστε διαρκώς καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews