Το γυναικείο συγκρότημα High On Heels αναστατώνει τη Μύκονο

Εκπληκτική θέα με τον ουρανό και τη θάλασσα να γίνονται ένα από τη μια πλευρά, απίστευτες μελωδίες και πανέμορφες παρουσίες από την άλλη. Αυτό το σκηνικό θα στηθεί το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουνίου στο Guilty Beach της Μυκόνου, όπου θα πραγματοποιήσει το Grand Opening στην παραλία του Πανόρμου.

Και για αυτή την ιδιαίτερη μέρα, το νέο hot spot στο νησί των Ανέμων θα έχει μια μεγάλη έκπληξη. Καλεσμένες θα είναι οι High On Heels, το no1 γυναικείο συγκρότημα της Αγγλίας, που θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα.

Κρουστά , σαξόφωνο, βιολί και eclectic house beats σε συνδυασμό με την λιτή πολυτέλεια του χώρου, τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος και το βαθύ μπλε της θάλασσας θα υπογράψουν το Guilty Beach Grand Opening.

Και το Guilty Beach υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία. Απολαύστε στο χώρο της πισίνας το ποτό σας και πεντανόστιμες γεύσεις στο all around Sea Food Restaurant. Ενώ το ιδιαίτερο Champagne Room και το επιβλητικό Dj Booth προσδίδουν μοναδικό ύφος στο χώρο και προδιαθέτουν για Guilty στιγμές.

Είσαι έτοιμος για ένα διαφορετικό καλοκαίρι; Ένα καλοκαίρι γεμάτο απόλαυση;

Keywords
Τυχαία Θέματα