«Το ήξερα ότι θα πεθάνει νέα» αποκάλυψε η μητέρα της Έιμι Γουάινχαζουν

18:42 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Το ημερολόγιο έγραφε 23 Ιουλίου 2011 όταν ο μουσικός κόσμος αποχαιρετούσε μια μεγάλη φωνή - ίσως την καλύτερη φωνή που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια. Η Έιμι Γουάινχαουζ άφηνε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Λονδίνο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Και σήμερα, περίπου δύο χρόνια μετά τον θάνατό της, η μητέρα της σε συνέντευξη που έδωσε στη Sun δήλωσε ότι πάντα ήξερε πως η Έιμι θα πεθάνει νέα!

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γίνει 30 χρονών.

Φαινόταν ότι η Έιμι βαριόταν τη ζωή. Έμοιαζε περισσότερο σαν ένα πυροτέχνημα, που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο, είδε όσα ήθελε να δει και μετά αποφάσισε να σβήσει. Όταν έμαθα ότι πέθανε δεν μου έκανε καμιά έκπληξη» δήλωσε η Τζάνις Γουάινχαουζ.

Μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει και στο ερώτημα γιατί δεν την βοηθούσε με κάποιο τρόπο, αφού έβλεπε ότι είχε χάσει τον έλεγχο. «Η Έιμι ήταν πολύ δυνατός χαρακτήρας για μένα. Από τότε που ήταν μικρή δεν μπορούσα να της επιβληθώ. Έκανε πάντα το δικό της. Μετά από κάποιο σημείο σταμάτησα να ανησυχώ το βράδυ όταν αργούσε να γυρίσει στο σπίτι. Ήξερα ότι θα κάνει ότι θέλει» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα