Το κολιέ της Μέρκελ σάρωσε στο προεκλογικό ντιμπέιτ- Απέκτησε και λογαριασμό στο Twitter

08:05 2/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί ο Πέερ Στάινμπρουκ να κέρδισε τις εντυπώσεις στην χθεσινή τηλεμαχία με την Άνγκελα Μέρκελ, όμως ο μεγάλος νικητής φαίνεται πως ήταν το... κολιέ της καγκελαρίου που κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ απέκτησε το δικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η αλυσίδα στο λαιμό της καγκελαρίου, έφερε τα χρώματα της γερμανικής σημαίας -κόκκινο, κίτρινο και μαύρο- τράβηξε τα βλέμματα των Γερμανών τηλεθεατών και η αντίδραση από τον

κόσμο των social media δεν άργησε να έρθει. Αμέσως δημιουργήθηκε ο λογαριασμός @schlandkette στον οποίο απεικονίζεται ο λαιμός της Μέρκελ με το κολιέ και μέσα σε λίγες ώρες απέκτησε 5.629 ακολούθους.

Τις εντυπώσεις του ντιμπέιτ εκτός από το κολιέ της καγκελαρίου Μέρκελ κέρδισε και ο κωμικός Στέφαν Ράαμπ που έκανε ερωτήσεις στους δύο πολιτικούς. Μάλιστα ο δημοφιλής κωμικός που εκπροσωπούσε το τηλεοπτικό δίκτυο ProSiebenSat1δεν δίστασε να διακόψει την Αγκελα Μέρκελ, ζητώντας της να απαντά συγκεκριμένα στις ερωτήσεις που της έθεσε.

Οσο για τον πολιτικό νικητή του ντιμπέιτ, τον Πέερ Στάινμπρουκ, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε μετά το τέλος της τηλεμαχίας να χαλαρώνει με ένα ποτήρι μπύρας- τι πιο γερμανικό άλλωστε...

Keywords
Τυχαία Θέματα