Το μαλλί σου και τα μάτια σου – Τι λέει το κούρεμά σου για σένα

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι μπορείτε να συμπεράνετε πολλά για έναν άντρα αρκεί να παρατηρήσετε το κούρεμα του.

Σύμφωνα με τον καθηγητή ψυχολογίας Μπερνάρντο Καρντούτσι: «η γλώσσα του σώματος και τα ρούχα αλλά και το στυλ του κουρέματος μας αποκαλύπτει το χαρακτήρα αλλά και το πώς κινούνται οι άνθρωποι στο χώρο εργασίας» και τονίζει ότι υπάρχει μία και μόνο μία ευκαιρία για να κάνει κάποιος μια πρώτη καλή εντύπωση η οποία δεν ξεκινά μόνο από

την προσωπική υγιεινή και τα ρούχα, αλλά και από το κούρεμα.

Οι άνδρες πού έχουν κοντά μαλλιά συνήθως δουλεύουν σε ιδιαίτερα δημοφιλή επαγγέλματα τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά, την πολιτική και την ασφάλιση. Το συγκεκριμένο κούρεμα δείχνει σοβαρότητα και επιχειρηματικό πνεύμα.

Η συγκεκριμένη κόμμωση αποκαλύπτει έναν άνδρα σκληρά εργαζόμενο που θέλει να πάει μπροστά. Όσοι έχουν την συνήθεια να κρατάνε κοντά τα μαλλιά τους είναι ναρκισσιστές και έχουν βαθιά ανάγκη για αναγνώριση παρόλο πού είναι τρομερά ανασφαλείς.

Όσοι επιλέγουν το κούρεμα με ξυράφι είναι συνήθως γιατροί, στρατιωτικοί και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Ο χαρακτήρας τον αντρών που το επιλέγουν είναι αρρενωπός και έχει αυτοπεποίθηση.

Σύμφωνα με τον Καρντούτσι δεν είναι μόνο το χαμηλό κόστος συντήρησης πού κάνει κάποιους να επιλέγουν το συγκεκριμένο κούρεμα αλλά φανερώνει ότι όσοι το έχουν διαθέτουν περισσότερο χρόνο για την εργασία τους και γενικά είναι μαχητικοί άνθρωποι.

Οι άνδρες πού έχουν λοφίο συνήθως ασχολούνται με τη μόδα και τη φωτογραφία. Το συγκεκριμένο στυλ μαλλιών αποκαλύπτει δημιουργικότητα και εξωστρέφεια, αποπνέει εμπιστοσύνη και μαρτυρά έντονα το προσωπικό ύφος.

Όσοι ασχολούνται με τις δημόσιες σχέσεις και τα μέσα ενημέρωσης συνήθως έχουν μαλλιά επιμελώς ατημέλητα. Το συγκεκριμένο στυλ μαλλιών αποκαλύπτει έναν άνδρα πού φροντίζει τον εαυτό του και συμβαδίζει με τις τάσεις.

Τα μακριά μαλλιά αποκαλύπτουν ένα μποέμικο πνεύμα και συνήθως όσοι τα έχουν θεωρούνται πιο ελκυστικοί. Συνήθως, το συγκεκριμένο λουκ υιοθετείται από τους έφηβους.

Οι άνδρες περνάνε μία κρίση μέσης ηλικίας όταν φτάνουν τα 40. Λόγω του ότι δεν θέλουν να μεγαλώσουν κάνουν το συγκεκριμένο χτένισμα για να φαίνονται νεότεροι.

Τέλος, το χρώμα των μαλλιών αποκαλύπτει πολλά. Οι «φυγάδες» τείνουν να βάφουν τα μαλλιά τους με σκούρα χρώματα ενώ οι διασημότητες αγαπούν να δοκιμάζουν ανοιχτά χρώματα καθώς τους αρέσει να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα