Το πιο άσχημο αυτοκίνητο της χρονιάς

08:40 9/1/2012 - Πηγή: KoolNews

Ο τραγουδιστής των Black Eyed Peas, ο επονομαζόμενος Will I Am παρουσίασε το δικό του αυτοκίνητο. Λέγεται Ι Am Auto και επιβεβαιώνει πως είναι καλύτερος όταν ραπάρει.

Από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο

Τραγουδιστής, συνθέτης, ηθοποιός, παραγωγός των Michael Jackson, Rihana, Justin Timberlake,

U2 και ένα σωρό άλλο κόσμο, ο κατά κόσμον William James Adam Jr. θέλει να γίνει τώρα και κατασκευαστής αυτοκινήτων.

Οπότε που να βγει και να πει για την νέα του καψούρα; Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο τηλεοπτικό βήμα από το σόου του Jay Leno που πέραν του ότι είναι και αυτό με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Αμερική και ο ίδιος ο Leno είναι ψυχωτικός με τα αυτοκίνητα. Το γκαράζ του ίσως είναι το πιο πολυπληθές στην Αμερική. Ο Will I Am έδωσε και τον κοινωνικό χαρακτήρα στο λευκό έκτρωμα αφού είπε πως θέλει να δώσει δουλειά σε φτωχά παλικάρια στο ανατολικό Los Angeles όπου και ο ίδιος μεγάλωσε και θα χρησιμοποιεί εξαρτήματα από την Chrysler.
Δεδομένου ότι η Chrysler στην Αμερική δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της -και πάλι καλά που βρέθηκε η Fiat για να χώσει χρήμα- καταλαβαίνεις τι στοκαδούρα έχει να πάρει το φιλόδοξο παλικάρι με τις αυτοκινητιστικές ανησυχίες. Διέρρευσε και μια φωτογραφία θυμίζοντας κακέκτυπες πολυεστερικές κατασκευές στα χρόνια του κάγκουρα μετανάστη. Όχι, δες το καλά. Έχεις δει φέτος τίποτα πιο άσχημο;

Διαβάστε ακόμα:

* Γιατί η Ferrari είναι αργή (vid)

* H καλύτερη δικαιολογία του κόσμου (vid)

* Κάνει ζέστη ή εμένα μου φαίνεται (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα