Το σχόλιο-απάντηση του Παπαδάκη στην Τσαπανίδου και η… πληρωμένη απάντηση

Καιρό είχε να απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό μια κόντρα παρουσιαστών και ήρθαν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Πόπη Τσαπανίδου να ξεκινήσουν μία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιαστρια της εκπομπής “ΣΚΑΪ τώρα” σχολίασε πως ο δήμαρχος της Λευκάδας μοιάζει με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Εκείνος, την επομένη, δεν έχασε την ευκαιρία και σχολίασε πως η Πόπη Τσαπανίδου μοιάζει με τη διάσημη τραγουδίστρια Σερ, λέγοντας μάλιστα πως είναι και κοντά… ηλικιακά, κάνοντας παράδειγμα και split με την

εικόνα των δύο γυναικών.

Η δημοσιογράφος, ανέβασε ένα κείμενο-απάντηση στον Γιώργο Παπαδάκη, από το προσωπικό της μπλογκ, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα.

Διαβάστε τι γράφει η Πόπη Τσαπανίδου…

“Κοίτα να δεις που όσοι λένε «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις» έχουν τελικά δίκιο!

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να ανοίξω τηλεοπτικό διάλογο με συνάδελφο από άλλο κανάλι για προσωπικό θέμα μέσω της εκπομπής. Πάντα όμως υπάρχει μια πρώτη φορά.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ βγάλαμε στον αέρα μια φωτογραφία από την πρώτη επίσκεψη της νέας ιδιοκτήτριας του Σκορπιού της Ωνάση. Η εν λόγω παμπλουτίδου Ρωσίδα μόλις πάτησε το πόδι της στην περιοχή να επιθεωρήσει τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό σε χειραψία με τις τοπικές αρχές (όχι που θα την άφηναν). Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο δήμαρχος που της έσφιγγε το χέρι. Φτυστός ο Γιώργος Παπαδάκης… Ίδιος.

Την ομοιότητα αυτή λοιπόν σχολίασα στην εκπομπή όπως θα κάνατε και εσείς στη θέση μου!

Και εκεί η πολύχρονη και άριστη σχέση μου με τον αγαπημένο Γιώργο Παπαδάκη υπέστη πλήγμα!

Δείτε εδώ τι μου απάντησε μέσα από την εκπομπή του.

Ε λοιπόν Γιώργο μου! Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Σιγά που θα αφήσω το γάντι να πέσει κάτω. Θα το σηκώσω και εάν χρειαστεί θα το βάλω και στο πλυντήριο να το καθαρίσω από τις …λάσπες.

Όσο για το σχόλιό σου ότι είμαι συνομήλικη με τη Σερ… Έχεις δίκιο. Σε μένα οι πλαστικές πέτυχαν καλύτερα. Google it. Η Σερ είναι 66. Εγώ είμαι 67. Του ’67!

Πολλά lol

Φιλιά…

Υ.Γ1. Γιώργο, πότε θα έρθεις από την εκπομπή να πούμε τα δικά μας;

Υ.Γ2 Πλάκα πλάκα εσείς ομοιότητα βλέπετε; Του Γιώργου με το δήμαρχο εννοώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα