Τρία νέα επεισόδια Breaking Bad από τη Dreamworks για 75 εκατ. δολάρια

Ο διευθυντής της εταιρείας, ο Τζέφρι Κάτζενμπεργκ δήλωσε ότι είχε πωρωθεί τόσο με τη σειρά που ήταν διατεθειμένος να δαπανήσει το πόσο των 75 εκατ. δολαρίων προκειμένου να συνεχιζόταν για άλλα τρία επεισόδια.

Το Breaking Bad στενοχώρησε όλους του τους φαν όταν τέλειωσε. Ανάμεσα σε αυτούς και ο CEO της Dreamworks Animation, Τζέφρι Κάτζενμπεργκ

που δε μπορούσε να διαχειριστεί το τέλος της σειράς και φερόταν έτοιμος να βγάλει από την τσέπη 75 ζεστά εκατομμύρια προκειμένου να έβγαιναν στον αέρα άλλα 3 επεισόδια.

«Είχα αυτή την τρελή ιδέα, είχα τρελαθεί για το σόου. Δεν ήξερα πως θα κατέληγε η σειρά. Η τελευταία σαιζόν κόστισε 3.5 εκατ. δολάρια, όποτε (με όσα θα έδινα) θα έβγαζαν όσο κέρδος δεν είχαν βγάλει κι από τις 5 σαιζόν» δήλωσε κι εξήγησε το πλάνο που είχε καταστρώσει.

«Είχα σκοπό να βγάλω 6λεπτα επεισόδια και να τα προβάλλω για 30 μέρες online. Θα δημιουργούσα το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου με σενάριο με πληρωμή που έχει γίνει ποτέ». Σχεδίαζε να χρεώνει στους θεατές με 50 ως 99 σεντ το επεισόδιο, αλλά η εξέλιξη της σειράς του απέτρεψε τα σχέδια.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα