Τρίο και σεξ σε δημόσιο χώρο: Οι φαντασιώσεις που γίνονται πραγματικότητα

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις, υπάρχουν στο μυαλό των περισσοτέρων ανθρώπων. Κάποιοι, δεν τολμούν ποτέ να τις κάνουν πραγματικότητα. Άλλοι, πιο τολμηροί, κάνουν το μεγάλο… βήμα! Τι είναι καλύτερο να κάνεις; Η γνωστή σεξολόγος, και ειδική σε θέματα σχέσεων, Τρέισι Κοξ, γράφει στην Daily Mail, για το ποιες είναι εκείνες οι φαντασιώσεις που μπορείτε πολύ εύκολα να τις ζήσετε, αλλά είναι και ποιες κρύβουν… κινδύνους!

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις που γίνονται πραγματικότητα:

1. Σεξ σε δημόσια θέα/χώρο

Ναι, είναι επικίνδυνο και παράνομο, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το πιο σημαντικό που θα πρέπει να θυμάστε, είναι πως θα πρέπει να συνεχίσετε να φοράτε τα περισσότερα ρούχα σας, και να είστε αρκετά καλά… κρυμμένοι, ώστε να μην σας πάνε μία βόλτα από το τμήμα. Πάντως, η εμπειρία αυτή μπορεί να σας ενθουσιάσει καθώς ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

2. Βρείτε… ρόλους

Αν μπορείτε να ελέγξετε τα γέλια σας… δοκιμάστε το! Είναι μία από τις φαντασιώσεις που μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν πραγματικότητα. Δείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας… ανάψει και «φέρτε» το στο κρεβάτι σας!

3. Δεθείτε!

Χρησιμοποιείστε ότι βρείτε μπροστά σας! Γραβάτες, μαντήλια, σχοινιά, ακόμα και χειροπέδες και κάντε παιχνίδι… Η αίσθηση του να μην μπορείς να κουνηθείς, μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του σεξ.

4. Σέξι… χαστουκάκια

Καλό θα είναι, για αρχή, να είναι ήπια τα χτυπήματα. Εξάλλου, σκοπός είναι, και οι δύο να νιώσουν σέξι, αλλά και να περάσουν καλά. Συνεπώς, αν ένας από τους δύο συντρόφους αρχίσει να μην νιώθει και πολύ καλά, θα ήταν προτιμότερο να σταματήσετε το παιχνίδι της υποταγής.

Αυτές είναι οι φαντασιώσεις που κρύβουν κινδύνους

1. Τρίο

Κάθε φαντασίωση που περιλαμβάνει ένα ακόμη… μέλος στην παρέα, μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα. Η ζήλια, μπορεί να κάνει την εμφάνισή της ξαφνικά, κάτι που δεν είναι καθόλου σπάνιο, και η κατάσταση να μην είναι καθόλου ευχάριστη για κανέναν. Εξάλλου, πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν πως μπορούν να διαχωρίσουν το σεξ από την αγάπη, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να το καταφέρουν.

2. Σεξ με ένα «απαγορευμένο» πρόσωπο

Το σεξ με το αφεντικό ή τον/την κολλητός/κολλητή σου, μπορεί να είναι μία από τις φαντασιώσεις σου. Όμως, οι πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα είναι λίγες. Και αν γίνει, το πιθανότερο είναι, οι συνέπειες να είναι πολύ μεγαλύτερες, αλλά και δυσάρεστες από αυτές που έχεις σκεφτεί.

3. Σεξ με έναν άγνωστο

Οι βραδιές του περιστασιακού σεξ, είναι συνήθως απόρροια της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Όμως, επειδή εκείνες τις στιγμές, κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά, οι συνέπειες μπορούν να είναι πολύ δυσάρεστες, ειδικά όταν δεν υπάρχει προφυλακτικό διαθέσιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα