Τσιουετέλ Έτζιοφορ: Από 12 Χρόνια Σκλάβος, ο κακός στον 007

08:26 6/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Στην τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ, το Skyfall, είχαμε εντυπωσιαστεί από την ερμηνεία του Χαβιέ Μπαρδέμ ως του κακού της υπόθεσης. Τώρα για τη νέα ταινία ποιος θα μπορούσε να αποτελέσει άξιο συνεχιστή του Μπαρδέμ και συνάμα ένα όνομα με limit up που θα έχει και εμπορική σιγουριά;

Εδώ και μερικές μέρες είναι πολύ έντονο το σενάριο ο Τσιουέτελ Ετζίοφορ που μας κατέπληξε στην ταινία 12 Χρόνια Σκλάβος με τον ρόλο του Σόλομον Νόρθαπ. Μπορεί πολλά πράγματα για την επόμενη ταινία να μην είναι

ακόμη γνωστά και τα γυρίσματα να μην έχουν ξεκινήσει, αλλά τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον κακό έχει αποδειχθεί καίριος. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση, αλλά είναι αλήθεια ότι η παραγωγή από άποψη εμπορικότητας δεν θα μπορούσε να διαλέξει κάποιον καλύτερο, δεδομένου ότι το άλλο limit up του Χόλιγουντ, ο ΜακΚόναχι δεν έχει παίξει το ρόλο του κακού.

Όσον αφορά την ταινία, εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ, θα δούμε πάλι τους Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις και Ρέιφ Φάινς στη θέση της M. (Τζούντι Ντεντς), ενώ αναζητούνται δύο κοπέλες, σουηδικής και βρετανικής καταγωγής για να γίνουν τα νέα κορίτσια του πράκτορα 007.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν το φθινόπωρο που έρχεται ώστε το Νοέμβριο του 2015 να δούμε την άτιτλη προς το παρόν ταινία στις αίθουσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα