Τζέραρντ Μπάτλερ: Εθισμός σε χάπια και αλκοόλ

Ο ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή του για τον πρόσφατο εθισμό του στα χάπια, αλλά και για τον παλιότερο στο αλκοόλ.

Ο ηθοποιός μπορεί να δείχνει σκληρός σαν γρανίτης στο εξώφυλλο του περιοδικού Men’s Journal, αλλά όπως αποκαλύπτεται από τη συνέντευξή του, είναι το ίδιο ευάλωτος όπως όλοι μας.

Ο Σκοτσέζος ηθοποιός (που κλείνει τα 43 τον άλλο μήνα) μίλησε για τις 3 βδομάδες που πέρασε στην κλινική αποτοξίνωσης Μπέτι Φορντ.«Ίσως ένας πιο δυνατός άνθρωπος δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό» είπε για τη νοσηλεία του, ο οποίος όμως τόνισε ότι δεν μπήκε στην κλινική λόγω του αλκοόλ. «Δεν έχω

πιει ποτό εδώ και 15 χρόνια» είπε θυμωμένος ο σταρ, ο οποίος παραδέχεται ότι έχει έφεση σε εθισμούς. Ο λόγος που αυτή τη φορά έμεινα στην κλινική ήταν τα χάπια-παυσίπονα που κατανάλωνε μετά από ατύχημα..

«Όταν ακούς τη λέξη αποτοξίνωση φαντάζεσαι ότι “αυτός είναι χάλια, τελειωμένος” αλλά είμαι χαρούμενος που το έκανα. Έχω πάρει πολλές χάλια αποφάσεις για τη ζωή μου, αλλά ξέρω ότι πήρα και μερικές σωστές. Στην πραγματικότητα έπαιρνα τη μικρότερη δόση χαπιών όταν μπήκα στην κλινική».

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ άρχισε να παίρνει χάπια όταν τραυματίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Chasing Mavericks. Τότε ένα κύμα τον χτύπησε και τον βούλιαξε για περίπου ένα λεπτό μέσα στο νερό.

Keywords
Τυχαία Θέματα