Τζέσικα Παρέ: Το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου

09:46 9/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Η πρώτη φορά που μας τράβηξε την προσοχή σαν σέξι παρουσία, ήταν στη Πέμπτη σεζόν του Mad Men, όπου τραγούδησε για τα γενέθλια του Ντον Ντρέιπερ.

Η 32χρονη Παρέ όμως, είναι μια γυναίκα που έχει πολλά να πει και να δείξει και αυτό ακριβώς έκανε στο νέτο τεύχος του L.A. Confidential, όπου φωτογραφήθηκε σε μοναδικές σέξι πόζες.

Φορώντας εκπληκτικές επιλογές, η Καναδέζα έδειξε τα υπέροχα πόδια της στο φωτογραφικό φακό, διαλέγοντας κοντά σορτσάκια και μίνι πολύχρωμες φούστες.

Στη συνέντευξη της αναφέρθηκε στο πόσο αφοσιωμένη είναι στη δουλειά της και πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το σεξ στη ζωή της.

«Δεν θα ήθελα να γίνω sex symbol του επόμενου τηλεοπτικού δράματος. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, αλλά δεν είναι τα πάντα», δήλωσε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στη δουλειά της δήλωσε:

«Είναι μοναδικό το συναίσθημα που μου δίνει η δουλειά μου. Μπορεί να πηγαίνω στη δουλειά τα χαράματα και να επιστρέφω αργά τη νύχτα, αλλά δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι επειδή μισώ τη δουλειά μου. Είμαι ευγνώμων που έχω αυτή την απίστευτη δουλειά».

Σο χθεσινό opening της έκτης σεζόν του Mad Men, υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν τη σειρά τουλάχιστον 3.4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα