Βενιζέλος: Συνεργαζόμαστε αλλά δεν ταυτιζόμαστε με την ΝΔ

Η κυβέρνηση πορεύεται αναμφίβολα έχοντας θετικά σημεία ωστόσο υπάρχουν και σημαντικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με μικροκομματικά παιχνίδια, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος κατηγορώντας τη ΝΔ οτι νομίζει οτι είναι δική της μονοκομματική κυβέρνηση και την ΔΗΜΑΡ οτι ενώ μετέχει στη νομή της εξουσίας στις κρίσιμες αποφάσεις δεν αναλαμβάνει τα βάρη.

Ειμαστε καλόπιστοι ως ΠΑΣΟΚ

και αξιώνουμε σεβασμό επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος και υπογράμμισε οτι την Δευτέρα στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα συζητηθεί το ζήτημα της λειτουργίας της κυβέρνησης λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν .

«Συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ αλλά δεν ταυτιζόμαστε», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει σχέδιο Β, διαφορετικό από αυτό που εφαρμόζεται

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος η άποψη αυτή έγινε αντιληπτή το τελευταίο 12μηνο, μετά, δηλαδή, τις εκλογές, και ειδικότερα μετά την περιπέτεια της Κύπρου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να σημειώνει ότι η Κυπριακή εμπειρία έδωσε μια σκληρή απάντηση στον ακατάσχετο λαϊκισμό.

Το δεύτερο στοιχείο που άλλαξε μετά τις εκλογές κατά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι χάρη στις θυσίες του λαού και τους φόβους της ευρωζώνης άλλαξαν οι διατυπώσεις σε σχέση με την Ελλάδα και άρα και η εικόνα που υπάρχει για την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα