Βίλα στην Κρήτη φτιάχνει η Γιάννα Αγγελοπούλου για τον πρωτότοκο γιο της [εικόνες]

Στιγμιότυπο από το 2003 όταν η Γιάννα Αγγελοπούλου επισκέφθηκε με τον γιό (δεξιά) της αγώνα Εθνικής Ελλάδος και Βόρειας Ιρλανδίας

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται επιτελείο από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και άλλους ειδικούς προκειμένου να κατασκευαστεί άμεσα βίλα στην Κρήτη, που θα στεγάσει τον γιό της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου,

Παναγιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα θα είναι έτοιμη από το ερχόμενο καλοκαίρι και θα χτιστεί σε οικόπεδο στην Έμπαρο, την ιδιαίτερη πατρίδα της κυρίας Αγγελοπούλου.

Το οικόπεδο της Γιάννας Αγγελοπούλου στην ιδιαίτερη πατρίδα της

Η κυρία Αγγελοπούλου είχε επισκεφθεί πρόσφατα την περιοχή, καθώς βρισκόταν στην Κρήτη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου, ενώ τα τοπικά μέσα έκαναν λόγο για επίσκεψη της «Σιδηράς Κυρίας» των Ολυμπιακών Αγώνων και σε πανηγύρι της περιοχής όπου τίμησε τοπικούς μεζέδες και απόλαυσε τους τοπικούς χορούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή της Εμπαρο ζει και η μητέρα της Γιάννας Αγγελοπούλου, Μαρίκα Δασκαλάκη.

Ο πρωτότοκος γιός του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, στα δεξιά της εικόνας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πάντα τελειομανής Γιάννα, επιβλέπει η ίδια τόσο τα σχέδια όσο και την κατασκευή της κατοικίας.

Ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου στα δεξιά

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα