Βουτιά στο κενό με τον διευθυντή της ΔΕΗ!

Πανικός επικράτησε στα κεντρικά γραφεία τα εταιρείας στην Πάτρα όταν ένας άντρας σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας μαζί του τον διευθυντή πωλήσεων!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrastimes.gr οι στιγμές που έζησαν εργαζόμενοι και συναλλασσόμενοι στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων ήταν εφιαλτικές. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί όταν οφειλέτης της ΔΕΗ

πήγε στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του Διευθυντή πωλήσεων, προκειμένου να ζητήσει να του γίνει διακανονισμός και να μην του κοπεί το ρεύμα.

Είχε κάνει ήδη διακανονισμό για οφειλές από το 2009 αλλά τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσε να καταβάλει τα συμφωνηθέντα χρήματα των δόσεων με αποτέλεσμα το ποσό που οφείλει να αγγίξει εκ νέου τα 1500 ευρώ. Προκειμένου να γίνει νέα ρύθμιση, λοιπόν, έπρεπε να δώσει προκαταβολικά ένα μεγάλο για τα οικονομικά του δεδομένα ποσό, το οποίο όμως δεν είχε.

Μέσα στην απόγνωσή του προσπάθησε να επιτεθεί σε μια υπάλληλο που εκτελεί καθήκοντα γραμματέως, ενώ στη συνέχεια όταν τελικά μπήκε στο γραφείο του Διευθυντή πωλήσεων της ΔΕΗ, Γ. Καπερώνη, έμαθε πως δεν θα του γινόταν άλλη ευκολία. Έχασε τον έλεγχο, πήρε αγκαλιά τον διευθυντή και επιχείρησε να κινηθεί προς την μπαλκονόπορτα προκειμένου να πέσουν μαζί στο κενό.

Επικράτησε πανικός και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο χάρη στην επέμβαση άλλων εργαζομένων στη ΔΕΗ και μετά από λίγο με τη συνδρομή αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία είχε ειδοποιηθεί για την επίθεση που είχε προηγηθεί προς την υπάλληλο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα, στελέχη της ΔΕΗ επισημαίνουν πως η κατάσταση σε καθημερινή βάση είναι πλέον τραγική καθώς δεκάδες καταναλωτές εκλιπαρούν για ρυθμίσεις, προκειμένου να μην τους κόψουν το ρεύμα με αποτέλεσμα να παθαίνουν σοκ όταν πληροφορούνται πως για τη ρύθμιση πρέπει να καταβάλουν υπέρογκα ποσά ως πρώτη δόση.

Keywords
Τυχαία Θέματα