Υφυπουργός πρωταγωνιστεί σε sex tape στο youtube

13:02 1/8/2012 - Πηγή: KoolNews

«Όλο αυτό είναι δικό σου. Όλο αυτό. Γιατί σε αγαπώ, αγαπημένε μου. Σε αγαπώ», ψιθυρίζει η υφυπουργός δείχνοντας το στήθος της στον εραστή της αλλά το βίντεο έπεσε σε λάθος χέρια και η πολιτική της καριέρα τινάχτηκε στον αέρα.

Η Καρίνα Μπολάνιος ένιωσε την ανάγκη να γυρίσει ένα μικρής διάρκειας βιντεάκι σε δωμάτιο ξενοδοχείου προκειμένου να εξάψει τη φαντασία του εραστή της. Σήμερα έχει μετανιώσει πικρά για αυτή της την παρόρμηση.

Η υφυπουργός Πολιτισμού και Νεότητας της Κόστα Ρίκα, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον βουλευτή Βίκτωρ Ούγκο, ξαπλώνει με λευκά εσώρουχα στο κρεβάτι, κοιτά με λάγνο ύφος την κάμερα και αφιερώ νει λιγότερο από ενός λεπτού βίντεο στον εραστή της . Μόλις τελειώνει με το γλυκό της μήνυμα σηκώνεται από το κρεβάτι για να φανεί ολόκληρο το σώμα της και φεύγει. Με κάποιο τρόπο, όμως, αυτό το βίντεο-αφιέρωση έφυγε από τον υπολογιστή του εραστή της και αναρτήθηκε στο youtube, με αποτέλεσμα φυσικά να προκληθεί μεγάλος σάλος στη χώρα και η ίδια να αναγκαστείο να υποβάλει την παραίτησή της από τη θέση της υφυπουργού.

Το youtube μάλιστα έχει καταχωρήσει το βίντεο στην κατηγορία «απαγορεύεται για ανηλίκους» αν και εδώ που τα λέμε δεν δείχνει και κάτι το ακατάλληλο.

Η πρώην –πια- υφυπουργός σε δηλώσεις της στο δίκτυο CNN είπε μάλιστα ότι δεν έχει λόγο να ντρέπεται αν και ζήτησε συγγνώμη από τους νέους που εκπροσωπεί ως υφυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα