Υπερθέαμα στην άβυσσο του Νιαγάρα

Μαγικές εικόνες από τους περίφημους καταρράκτες προκαλούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χαμογελούν και να ονειρεύονται… στα εύκολα και στα δύσκολα.

Κάθε χρόνο οι εντυπωσιακοί φωτισμοί της εγκατάστασης στην άκρη της αβύσσου όπως αποκαλούν οι ντόπιοι αυτό το σημείο, μετατρέπουν τους φημισμένους καταρράκτες του Νιαγάρα σε νερά μαγικά με αμέτρηστες δροσοσταλίδες που λαμπιρίζουν παράξενα κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Ο φωτισμός μετατρέπει τα 168.000 κυβικά μέτρα νερού σε παραμυθένια εικόνα ακριβώς μία ώρα μετά τη δύση του ηλίου, μαγεύοντας τους επισκέπτες του

φυσικού συνόρου της καναδικής επαρχίας του Οντάριο και της πολιτείας της Νέας Υόρκης κάθε βράδυ από το 1925 μέχρι σήμερα.

Το παιχνίδι των χρωμάτων σε αυτό το φεστιβάλ λάμψης και μαγείας παρατηρούσε ατελείωτες ώρες φέτος ο 34χρονος Αμερικανός Rajeev Nair (ο οποίος στην πραγματικότητα είναι οικονομικός συντάκτης εφημερίδας), αποφασισμένος να αιχμαλωτίσει με τον φωτογραφικό του φακό λίγο από το συναίσθημα που του προκαλούσε αυτό το απόκοσμο σχεδόν θέαμα.

 Τι λέτε; Τα κατάφερε τελικά;


Keywords
Τυχαία Θέματα