Υπάρχει κάτι χειρότερο απ’ το νέο τραγούδι του Καρβέλα;

Το ραντεβού δόθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο κρησφύγετο του Koolnews στις 12:00 ακριβώς. Κλείσαμε πόρτες και παράθυρα, αγκαλιαστήκαμε και οι 8 και κάναμε το πείραμα του Cern.

Ύστερα από μια ώρα και 25 λεπτά (τόσο χρειάστηκε μέχρι να αποφασίσει ο Βαγγέλας να προβεί στο απονενοημένο διάβημα και να πατήσει το κουμπί για να παίξει το τραγούδι) ακούσαμε το νέο άσμα του Καρβέλα.

Τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα ήταν πιο εφιαλτικά και από εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς με γιατρό τον Ζάννη Μισελοζαννάτση. Στα μισά του τραγουδιού,

αλλάξαμε γνώμη. Τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ήταν καλύτερα και απ’ τη μελωδία της ευτυχίας.

Μόλις τελείωσε το φερόμενο ως τραγούδι, κοιταχτήκαμε στα μάτια και οι 6 (στο τρίτο κουπλέ χάσαμε 2 παλικάρια) και προσπαθήσαμε να δώσουμε απάντηση στο καυτό ερώτημα: Τι μπορεί να είναι χειρότερο από το συγκεκριμένο τραγούδι του Καρβέλα;

Η πρώτη σκέψη όλων ήταν να απαντήσουμε «τίποτα» και να κλείσουμε έτσι το άρθρο, αναδεικνύοντας μεγάλο νικητή τον Καρβέλα. Ύστερα όμως από μεγάλη σκέψη και περισυλλογή κατορθώσαμε να βρούμε 13+1 πράγματα χειρότερα απ’ το τραγούδι του μεγάλου αοιδού. Ποια είναι αυτά;

1. Ο Λάνθιμος

Ο Γιώργος ο Λάνθιμος. Με ή χωρίς Κυνόδοντα. Μιλάμε για τον μοναδικό σκηνοθέτη στα χρονικά που για να εκτιμήσεις ταινία του πρέπει να μην την καταλάβεις. Ούτε εσύ ούτε ο ίδιος.

2. Ο κολικός του νεφρού

Μόνο όποιος έχει κάνει 2 ενέσεις σε 2 ώρες και έχει πιει 15 μπιτόνια νερό μαζί με δυο σόδες (επειδή άκουσε ότι κάνουν καλό) για να ανακουφιστεί μπορεί να καταλάβει. Οι υπόλοιποι φανταστείτε μια κλωτσιά στα καμπανέλια. Και πολλαπλασιάστε τον πόνο Χ180.

3. Ο Κραουνάκης

Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.

4. Ο Σταν

Πριν το «Δεν σου ανήκω» μπορεί και να του έτρωγε την θέση ο Τζάστιν Μπίμπερ. Μετά όμως από το μυθικό στίχο: «Δεν σου ανήκω πώς να σου το πω, δεν ξέρω τι είναι λάθος, τι σωστό, μεγάλωσα μέσα στην αλητεία, δεν θα αλλάξω, δεν μπορώ» δεν υπάρχει δίλημμα. Το γραφικόμετρο τερμάτισε.

5. Να συναρμολογείς έπιπλα απ’ το ΙΚΕΑ

Χίλιες φορές να τρως κιοφτέδες αλογίσιους με σπανακόρυζο και μπρόκολο και μετά να πίνεις 2 ποτήρια γκρέιπφρουτ, παρά αυτό το μαρτύριο. Αν το είχε δοκιμάσει έστω και μια φορά ο Καρβέλας δεν θα έγραφε τραγούδι για τον Βελζεβούλ, αλλά για τα ΙΚΕΑ.

6. Τα χωρατά του Μάρκου Σεφερλή

Είναι σαν τους τεκτονικούς σεισμούς. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βρουν, πώς θα σε βρουν και αν θα σε βρουν (ζωντανό). Από σεισμό 8 ρίχτερ με τσουνάμι 15 μέτρων και ταυτόχρονη έκρηξη ηφαιστείου μπορεί και να γλιτώσεις. Από τρία back to back χωρατά του Μάρκου, με τίποτα.

7. Να χτυπάς το μικρό δάχτυλο του ποδιού στο κρεβάτι

Για το συγκεκριμένο θέμα δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Τα έχει πει όλα tokoulouri στο πόνημα: «Επιτρέπει την προσβολή των Θείων η εκκλησία όταν τραυματίζεται το μικρό δάχτυλο του ποδιού».

8. Η περιγραφή του Πουρουπουπού

Αυτή είναι η περιγραφή που όλοι αγαπήσαμε. (Not).

9. Να ακούς τον Νίκο Νικολόπουλο στη Βουλή.

Ή στα κανάλια, ή στο σπίτι, ή στην κρεβατοκάμαρα, ή σε αυτό το σύμπαν. Και στο άλλο. Ακόμα και στον Kepler452b το να ακούς τον Νικολόπουλο (νηφάλιος) είναι μεγαλύτερος άθλος και απ’ το να καθαρίσεις τους στάβλους του Αυγεία με τη γλώσσα.

10. Οι μπάμιες

Αν έχεις φάει έστω και μια φορά ξέρεις. Αν δεν έχεις φάει μην κάνεις το λάθος. Δεν θες να ξέρεις…

11. Ο Αλέξανδρος Σταύρου σε σαπουνόπερα

Υπάρχει μια βάσιμη υποψία ότι ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν είναι όνομα, αλλά επάγγελμα (σαν τον Νίκο Βερλέκη). Αν έχετε δει ελληνική σαπουνόπερα στην οποία δεν έπαιζε ο ατσαλάκωτος Σταύρος, τότε είστε τυχεροί. Έχετε ζήσει ευτυχισμένα παιδικά χρόνια.

12. Το ντουέτο Λεμπέση-Βοσκόπουλου στο τραγούδι «Φίλε».

Ήταν τόσο χάλια που μέχρι και ο Φοίβος στη συναυλία του στο ΟΑΚΑ δεν κάλεσε τον Λεμπέση. Ποτέ δεν του συγχώρησε την εν ψυχρώ εκτέλεση του τραγουδιού. Ειδικά οι «ψηλές» του Τόλη που τρεμόπαιζαν σαν κερί στο μανουάλι δεν ξεχνιούνται ούτε αν συνδυάσεις χειμερία νάρκη με αλτσχάιμερ.

13. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Γιατί έτσι (δεν) μας αρέσει.

14. Να σου μιλάει ταξιτζής την ώρα της κούρσας

Θα εγκαταλείψουμε το μάταιο τούτο κόσμο και ακόμη δεν θα έχουμε απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: Γιατί όταν μπαίνεις σε ένα ταξί και λες στον ταξιτζή: «Καλλιθέα», εκείνος ακούει: «Θέλω σαν τρελός να μάθω όλα τα οικογενειακά σου νέα, την άποψή σου για την Κυβέρνηση, τον καιρό, το χρηματιστήριο, τις γκόμενες, το ζίου ζίτσου, την Κάντυ Κάντυ, τη χρηματοπιστωτική κρίση και επίσης πεθαίνω να μάθω τη γνώμη σου για το αν είναι άμπαλος ή όχι ο Μήτρογλου. Και δεν θέλω και απόδειξη»;

The post Υπάρχει κάτι χειρότερο απ’ το νέο τραγούδι του Καρβέλα; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα