Υπερκοριός: Η Τσικνοπέμπτη του Σαμαρά και…η δευτεροξαδέρφη του Τσίπρα

07:36 4/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Αν σας ρωτούσα, πού θα περιμένατε να έκανε Τσικνοπέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τι θα μου απαντούσατε; Είμαι σίγουρος πως 9/10 είτε δεν θα ενδιαφερόσασταν είτε δεν θα είχατε ιδέα. Ο 1/10 όμως που θα ήταν γνώστης θα μου απαντούσε είτε στον «Βασίλη» είτε στην «Κατσαρίνα», αμφότερες αγαπημένες ταβέρνες του κ. Σαμαρά.

Ο πρώην πρωθυπουργός όμως έσπασε την παράδοση, αν και δεν απομακρύνθηκε πολύ από τα στέκια

του. Κατάσκοπός μου, λοιπόν, και φίλος της στήλης (έχουμε ορισμένους πιστούς και από αυτούς, θα τους πάω να τους διαβάσουν σε κάποιο μοναστήρι) μου μετέφερε πως ο κ. Σαμαράς γευμάτιζε με φιλική παρέα στο εστιατόριο «Τηλέμαχος» στην Κηφισιά, τσικνίζοντας. Δεν κατάφερα να μάθω, αν ο κ. Σαμαράς, ο οποίος είναι κατά τεκμήριο λιτοδίαιτος, του έδωσε και κατάλαβε, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Πάντως, όπως μου περιέγραψαν, η ζωή τα φέρνει έτσι και σε παρακείμενο τραπέζι γευμάτιζε με δική της συντροφιά μια κυρία, η οποία τυγχάνει…δευτεροξαδέρφη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Φυσικά, η γυναίκα ουδεμία σχέση και γνωριμία έχει με τον κ. Σαμαρά. Δες, όμως, πώς τα φέρνει η ζωή… Ούτε την Τσικνοπέμπτη δεν μπορούν να χωρίσουν οι δυο τους.

The post Υπερκοριός: Η Τσικνοπέμπτη του Σαμαρά και…η δευτεροξαδέρφη του Τσίπρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα